2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بله گلم روز ۱۳ انتقالم هست عصر جواب آزمایشم میاد، التماس دعا عزیزم🌹

ایشاالله تا عصر بیای خبر بارداری تو بشنویم🙏

بعد نتیجه که گرفتی به منم بگو چکار کردی🤣

خدایا میشه بیام تاپیک مثبت ‌شدن ازمایشمو بزنم 😔خسته ‌شدم بعد 3بار انتقال منفی این دفعه مثبت شه 🙏🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

عزیزدلم مبارکت باشه .خداهمه راه ها رو برات هموار کنه وبهترینها  رو برات بسازه.  مبارک باشه هزارن بار  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بله گلم روز ۱۳ انتقالم هست عصر جواب آزمایشم میاد، التماس دعا عزیزم🌹

عزیزم دعاکنید منم ان شاءالله فردا میرم پانکچر .ان شاءالله خدا نظرکنه وجنین های زیاد وسالم داشته باشیم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ممنونم گلم، ان شاالله چند روز دیگه با خبر خوش میای، داروهام قرص استرادیول، پچ استرادیول، شیاف پروژست ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم خیلی خیلی مبارکه بسلامتی انشالله

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مادر بودم دکترم افلاطونی بود ولی تخمک کشیمو دکترکریم زاده انجام دادن چون دکتر افلاطونی مسافرت بودن ...

اره عزیزم دکتر منم افلاطونیانه...

نه‌متاسفانه هر دو بار منفی شد

دو تا جنین دیگه دارم ک تابستون میرم برا انتقال اگه خدا بخاد..

عزیزم شما از شهرستان رفتین؟؟؟من ۱۲ ساعت راهه و واقعااا اذیت کننده اس🙆‍♀️☹️

داروهاتون چیا بودن؟؟؟؟

کار خاصی نکرد براتون؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اره عزیزم دکتر منم افلاطونیانه... نه‌متاسفانه هر دو بار منفی شد دو تا جنین دیگه دارم ک تابستون می ...

ای بابا ایشالا اینبار مثبت میشین

من سه ساعت راه بود تا یزد چقد سخته براتون

به من اول که قرص استرادیول داد از دو قاعدگی چهارده قاعدگی رفتم برا سونو ضخامت اندومترم ۱۰/۸ بود برای ۴ روز بعد نوبت انتقال داد

روزی سه تا قرص استرادیول دوتا شیاف پروژسترون و یه امپول پروژسترون بهم داد که بعد انتقالم ادامه دادم قرص ویتامینم بهم فموبرا داد و ویتامین دی

انشالله ایندفعه مثبتی زیاد استراحت کن و اومدنی زیر پاهات بالش بذار تونستی نشاسته رو بخور اونجا یکی م ...

مرسی از لطفت عزیز دلم 🙏💐💜💐🙏💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم دعاکنید منم ان شاءالله فردا میرم پانکچر .ان شاءالله خدا نظرکنه وجنین های زیاد وسالم داشته باشی ...

ممنونم عزیز دلم ان شاالله قسمت تمام منتظران 🙏🌹

حتما گلم اگر لایق باشم، ان شاالله که یه عاااالمه جنین با بهترین کیفیت برات تشکیل میشه زود زود زود خبر مامان شدنت رو بهمون میدی عزیزم 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای بابا ایشالا اینبار مثبت میشین من سه ساعت راه بود تا یزد چقد سخته براتون به من اول که قرص استراد ...

آآره خیلی مشکلههه رفت و آمدم 😔

ممنونم مهربونم التماس دعا 

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و فرشته هاتو صحیح و سلامت بغل بگیری💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵