2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
كلا ميگن قبل انتقال گرمي بخوري بعدش معتدل ولي بازم ميگن يكي ممكنه رحمش گرم باشه رژيم گرميجات شديدم ...

ممنونم عزیزم انشاءالله من طب سنتی رفتم بهم گفتن که مزاجم سرد و بلغمی هسش و باید رژیم گرمی جات رو شروع کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزممم انشالله كه خودش خوب ميشه به زودي اصلا نگران نباش خدا خودش مراقب كوچولوها هست😍

ان شاالله 😘بخدا هربار لباس زير تنش نيس ميبينم درداي كل عالم ميشه رو دلم

مطميناااا بادعاي شما خيلي زود خوب ميشه بلطف خدا🤲

سلام خانومی انشالله به سامتی نتیجه بگیری من گرمی خوردیم دوتامون چون میگن برایه کیفیت تخمکو اسپرم خوب ...

ممنون عزیزم جواب دادی بله بیمه تامین اجتماعی دارم و بیمه تکمیلی هم این ماه ثبت نام کردیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هيچ كاري نكردم همه چيم مث قبل خورد و خوراك و فعاليتم🥺 نگران شدم  حالا امروز برم مشخص ميشه ...

نه عزیزم اصلااااا مهم نیست حتما نباید این کارها رو بکنی که، من چون میدونستم رحمم سرده یکم با تغذیه گرمش کردم وگرنه هیچ الزامی وجود نداره، اتفاقا یکی از چیزایی که میگن اصلا انجام ندید برهم زدن عادتهای غذاییه، یعنی یهو تغییر ندید مواد غذاییتونو مگر مواد غذایی ناسالم که قبلاً میخوردید وگرنه بهتره روال قبل باشه که بدن واکنش نشون نده به این تغییر ناگهانی.

ان شاالله که همه چیز خوب و عالیه و مثبت هم میشی عزیزم فقط باید اون بالا سری بخواد که حتما میخواد ⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانومی انشالله به سامتی نتیجه بگیری من گرمی خوردیم دوتامون چون میگن برایه کیفیت تخمکو اسپرم خوب ...

برای شروع هنوز مرکز رو تصمیم نگرفتم اینجا تا اونجایی که من فهمیدم اکثرا از مام تعریف میکنن یا منفی میشن یا مثبت میشن وقتی هم مثبت بشن اکثرا تا اخر میره بارداری شون.خودم بین رویان و مام موندم.چن سال پیش یکی از فامیلامون تو رویان تعیین جنسیت کرد جواب گرفت.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه عزیزممم بتاتم که عالیه انشاالله همه چی خوب پیش میره و سالم بغلش بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شالله با انتقال اول صاحب يپسر صالح و سالم و اروم بشين🤲😍

مرسی  مهربون الهی آمین🥺🙏 چقدر اینجا با دلای پاک تون برای هم دعاهای خوب میکنین❤️انشاءالله شمام به همه خولسته هاتون برسین عزیزم🙏🙏😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام نزدیک دوسال تو این تاپیکم با اشکاتون گریه کردم با خنده هاتون خندیدم با ازمایش مثبتاتون انرژی گر ...

دوست عزیز و صبورم ....

نمی‌دونم چی باید بگم فقط برات از خدا طلب خیر دارم، الهی که هرجا هستی شاد و سلامت باشی در کنار عزیزانت و لحظه لحظه زندگیت سرشار از خوشبختی باشه و عاقبت بخیر باشی عزیز مهربان 🌹⁦❤️⁩

دست خدا بهمراهت 🙏⁦❤️⁩

@فریحاا۷۴    

ای جااااان دلمممممم.

ماشاالله لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مبااااارکت باشه مامان خانم، خیلییییی عالیه، به نظر میاد دوقلو هم باشه 😍

چند تا انتقال داده بودی؟ روز چند انتقالت آزمایش دادی؟

الهی بگردم عزیزمممم، از دست دادن فرزند واقعاااااا سخته، من هنوزم گوشه جگرم میسوزه ... ولی می‌دونم او ...

عزیزم داروهایی که گفتین خود دکترتون دادن یا خودتون با تجویز خودتون گرفتین مصرف کردین؟

من مثلا برم تو قدم اول برام تقویتی مینویسن؟یا خودم از الان شروع کنم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم داروهایی که گفتین خود دکترتون دادن یا خودتون با تجویز خودتون گرفتین مصرف کردین؟ من مثلا برم ت ...

نه عزیزم دکترم بجز فولیک اسید و ویتامین دی چیز دیگه ای قبل انتقال بهم نداد، اینا رو دکتر عمومی بهم پیشنهاد داده بود.