2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
  خوبی جان دلم

قربونت برم عزیزم❤️💋😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم دیوونه میشم آخه خیلی ها تو نت گفتن هیسترو درد داره به حدی که میمیری و زنده میشی من از وقتی وارد ...

نه بابا. اگه هیستروسکوپیه که اصلا متوجه نمیشی. با بیهوشیه. من دو بار انجام دادم عزیزم. فقط بعد عمل ک بهوش اومدی شاید ی کوچولو درد داشته باشی ک اونم مسکن یا تزریق می کنن یا همون سر عمل شیاف میذارن برات ک تا وقتی ترخیص بشی حالتم خوب شده . نگران نباش❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی بگردم عزیزم، آره خواهر شوهر منم هر دو تا پسراش گرفتن پسر یک سالش بستری شد دو روز ولی خدا رو شکر ...

سلام عزیزم مبارکه مثبت شدین انشاءالله خیلی راحت و سبک دوران شیرینی رو طی کنین و فرشته کوچولوتون رو بغل تون بگیرین بسلامتی.

یه سوال داشتم ازتون اینکه کلینیک مام اگه بخوایم برامون دکتر فاکتور میده که ما از بیمه بگیریم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی چند تا پرندزولون میخوری

سلام عزیزم منم تصمیم گرفتم برای تعیین جنسیت این راه رو برم ولی قبلش باید تغذیه هم رعایت کنم شما رژیم گرمی جات گرفتین؟تاثیری داره؟بادکش رحم اینا انجام دادین؟

قبل رفتن چکارایی باید بکنم میشه بهم کمک کنین هیچی نمیدونم.چه مراحلی داره کلا این راه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان گلم،خانم‌های صبور و مهربان، می‌دونم که این بی بی چک بخاطر دعاهای خیریه که در حقم شده. از همتو ...

عزیزم خیلی مبااااارکت باشه😍😍😍

ایشالا این ۸ ماه رو بدون هیچ مشکلی طی میکنی، دهن حرف مفت زنندگان هم بسته میشه (البته اونا همیشه به هر حال یه چیزی برای حرف زدن پیدا میکنن!)

اصلا نگران نباش، خیلی ها بدون نیاز به استراحت این ماه ها رو طی کردن، ایشالا شما هم یکی از اونا هستی🙏

اگرم نیاز به استراحت شد به این فکر کن که این روزا شاید خیلی خیلی بهت سخت بگذره، ولی به جاش وقتی بغلش بگیری دیگه این حرفا تموم شده، جز یه خاطره دور هیچی ازشون نمونده❤️

ممنونم عزیزمم، ان شاالله حاجت روا باشی 🙏🥰

پس عزیزم به نظرم اصلا به استراحت مطلق کردن نیست خدا خیرت بده انشالله نینیتو سالم بغل بگیری منم زندگی عادیمو میخوام ادامه بدم فقط جارو برقی نمیکشم

ممنون گلم، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 🙏🌹

ببخشید زیاد سوال میپرسم شما قبل انتقال چیا خوردی کار خاصی انجام دادی مثله بادکش اینا خدادرمان دله شکستتو داد برام دعا کن منم به خواستم برسم اگه اونجوری نمیشد حدودا دوهفته ی دیگه نینیم بغلم بود

ببخشید زیاد سوال میپرسم شما قبل انتقال چیا خوردی کار خاصی انجام دادی مثله بادکش اینا خدادرمان دله شک ...

من اينسري زياد رعايت نكردم سريع پيش از يكماه قبل انتقال پياده روي داشتم

گرميجات ميخوردم

كلا دوسه بار شكممو با سياه دونه گرم كردم

لوبيا سبزم خوردم براي ضخامت اندومتر

از يكي شنيده بودم ايت الكرسي با زعفرون بنويسي وگردنت باشه بچه سقط نميشه اونم انجام دادم

سلام عزیزم منم تصمیم گرفتم برای تعیین جنسیت این راه رو برم ولی قبلش باید تغذیه هم رعایت کنم شما رژیم ...

سلام خانومی انشالله به سامتی نتیجه بگیری من گرمی خوردیم دوتامون چون میگن برایه کیفیت تخمکو اسپرم خوبه خودم تقویتی اوابوست خوردم ف‌ولیک اسید کیوتن قبل تخمک کشی ماها که تعیین جنسیتیم حتما باید جنینمون کیفیت داشته باشه بعدش میری دکتر ازمایش برایه خودتو شوهرت مینویسه اگه از شوهرت اکی باشه بهت نامه میدن از های شمام همین طور برات سیکلو شروع میکنن ولی اگه مشکلی باشه دارو میدن اول تا سوم پری برات امپولارو شروع میکنن باید دوباری یا بیشتر سنو بشی سایز فولیکولات بالا رفت از ۱۸ باید بزرگتر باشه میگن بالغه میبرنت تخمک کشی پنج روز بعدم  بهت خبر دخترو پسرو میدن هایپر نشی(منی که پلی کیستیکم همیشه میشم شکم اب میاره )برات ۵رروز بعد تخمک کشی انتقال میدن اگر بشی عقب میفته و فریز میکنن به شوهرتم فرتیل اید روزی دوتا کیوتن وفولیک اسید بده حتما رو پسر زیاد تشکیل شدن تاثیر داره کجا میری بیمه داری