2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

دوستان من خراش انجام دادم الان موعد اولین قاعدگی بعد از خراش هست اما از دیشب همش خون آبه میاد خیلی رقیق هست و رنگش صورتی هست اصلا مثل هر ماه نیست نمیدونم چکار کنم خدایی نکرده ممکنه عفونت باشه ‌؟ من خیلی مراقبت کردم حالا چکار کنم

خدایا به امید تو....
🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀  سلام دوستان وقت بخیر  دوستان من برای بار سوم میخام انتقال انجام بدم این ...

کسی نیست جواب منو بده 😞😞

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌹🌹🥀🥀🥀🥀🥀  سلام دوستان وقت بخیر  دوستان من برای بار سوم میخام انتقال انجام بدم این ...

عزیزم اصلا عمل نیست، تو مطب برات خراش میدن

مثل معاینه میمونه فقط یک کم دلدرد شبیه پریود میگیری

هزینه اش نمیدونم چرا انقدر زیاده

نکنه میخوان هیسترو کنن با بیهوشی و خراش هم بدن؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم اصلا عمل نیست، تو مطب برات خراش میدن مثل معاینه میمونه فقط یک کم دلدرد شبیه پریود میگیری هزی ...

اره برگه دادن روش نوشته هیستروسکوپی . 

درد داره هیسترو ؟ 

چرا هیسترو نوشت بهم گفت میخام خراش بدم برات

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اره برگه دادن روش نوشته هیستروسکوپی .  درد داره هیسترو ؟  چرا هیسترو نوشت بهم گفت میخام ...

هیچ دردی نداره اصلا متوجه نمیشید اصلا نگران نباشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی ممنون گلم، ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم 🙏🌹

قربون شما عزیزم .بازم میگم خیلی خیلی خوشحال شدم براتون خیلی زیاد 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من نداشتم استراحت مطلق. ینی چیزی نگفتن بهم غیر اینکه فقط کار سنگین نکنم

خوبی جان دلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام .به سلامتی ان شالله .نه نگران نباشید اصلا سخت نیست ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشه و هیچی متوجه نمیشین هزینه برای من پارسال ۴۵۰۰ شد تو بیمارستان بهمن .داخل مطب هم انجام میدن اون هزینه کمتر میشه دوستان انجام دادن توی این تاپیک 

هیچ دردی نداره اصلا متوجه نمیشید اصلا نگران نباشید 

دارم دیوونه میشم آخه خیلی ها تو نت گفتن هیسترو درد داره به حدی که میمیری و زنده میشی من از وقتی وارد سیکل ناباروری شدم خیلی دردا تحمل کردم 😪😪 واقعا سوسول شدم 

سلام .به سلامتی ان شالله .نه نگران نباشید اصلا سخت نیست ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشه و هیچی متوجه نمیشی ...

واقعا هیسترو کلا ده دقیقه زمان میبره ؟ بیهوش میکنن دیگه 😭