2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزدلم 😍🌹🌹من آمپول و شیاف پروژسترون هر12ساعت استرادیول هر6ساعت آاس آ و کیوتن روزی یکی.من ر ...

انشاالله چسبیدن اونجا خیالت راحت خیلیییی زود بی بی زدی بهت امپول hcg نداده بود روز سوم انتقال بزنی؟؟؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله چسبیدن اونجا خیالت راحت خیلیییی زود بی بی زدی بهت امپول hcg نداده بود روز سوم انتقال بزنی؟؟ ...

نه آمپول نداد ولی روزانتقال قبل از این که انتقال بدن یه آمپول صورتی رنگ بهم زدن نمیدونم چی بود بنظرت همون hcgنبود؟

سلام دوستم تا اونجا که میدونم باید صبر کنی تا پری بشی.بعد بری دکترتون سونو انجام بده.الان دارو داده ...

نه هیچ دارویی نداده فقط گفت روز دوم پریودت بیا اگه تو این تعطیلات پریود بشم به روز دوم نمیرسه دیگه میفته ماه بعد

ان شاءالله عزیزم دعاکنید خدا رحمت ومعجزشو شامل حال منم کنه    

مطمئن باش که جواب میگیری اصلا ناامید نشو‌❤️❤️❤️ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها به من گفته بودن چهارشنبه بیا بیمارستان بهمن واسه سونو الان نمیدونم فردا که تعطیله هستن یا نه؟ ...

تعطیلات رسمی تعطیل هستن مرکز حالا شاید چون اینسری یکدفعه تعطیلی جابجا شده یکاری کنن تماس بگیرین از خود بیمارستان بپرسین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها عیدتون مبارک میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخون ...

یک دنیا ممنونم واقعا محتاجم 🙏🏻🙏🏻 ان شاالله حاجت روا بشین 😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دخترا شبتون بخیر دکترم امروز بهم وقت داد هفته دیگه پانکچر دارم.دعاکنید برام    

به سلامتی ان شاالله یه عالمه جنین با کیفیت براتون تشکیل بشه 🙏🏻🙏🏻

ميترسم بگم بگه انتقال كنسل😩 همش ابليمو عسل ميخورم تا ببينم چي ميشه

میخواین برین تست کرونا بدین تا خیالتون راحت بشه ولی به خاطر سرماخوردگی سیکل انتقال رو کنسل نمیکنن

سلام بچه ها عیدتون مبارک میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخون ...

مرسی عزیزم . قربون دل مهربونت برم . انشالله خودت و همگی حاجت روا بشیم

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها یه سوال من جنینام فریزمیکنم بعد باید بزارم فقط اینکه بعد مصرف آمپول واسترادیول روز چندم معمولا انتقال انجام میشه؟روز۱۸سیکل؟اطلاع دارید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

@مامانو_سوفی    

عزیزم امشب به نیتت خوندم ان شا الله به زودی حاجت روا بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم

۱_ مامانو_سوفی

۲_ alaae

3_ هانیلsآنیل

۴_ داداشمممم

۵_ sare1367

6_ عبدالواحد

۷_یا منان

۸_امانازحرفمردم

۹_پروانه۲۲

۱۰_پاپیون_سفید

۱۱_نگار۸۰