2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
بچه ها یه سوال من جنینام فریزمیکنم بعد باید بزارم فقط اینکه بعد مصرف آمپول واسترادیول روز چندم معمول ...

بستگی به ضخامت رحمتون داره ۱۴ پریود میرین سونو اگه ضخامت خوب بود سه چهار روز بعد انتقال میدن اگه نه دارو بیشتر میدن ضخامت زیاد شه بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

قربون دل مهربانت بشم خدا حاجت دلتو به زودی بده اجرت با خدا

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

سلام به همه مهربونا

ببخشید من امروز روز11 انتقالمه و موعد پریودمه میخواستم بپرسم من پریود میشم یا تا زمانی که داروهامو قطع نکردم نمیشم؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
بچه ها لیستم رو کامل کردم هرکی جامونده بگه تا ثبت کنم ۱_ مامانو_سوفی ۲_ alaae 3_ هانیلsآنیل ۴ ...

عزیزم کاربری من پروانه ۲۱ است اسمم پرستو اگه اون بالای منم که مرسی اگرم نه لطف میکنی منم تو لیستت بزاری 

ممنون از محبتت عزیز دلم، اسمم سحر هست ، الهی که این ۴۰ شب بشه برات ۴۰,۰۰۰ شب عبادت و اجر بی حساب گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

واسه منم دعاكنين🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها عیدتون مبارک میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخون ...

سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگ امیدوارم خدا به دل مهربونت نگاه کنه همه‌مون حاجت رواکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بستگی به ضخامت رحمتون داره ۱۴ پریود میرین سونو اگه ضخامت خوب بود سه چهار روز بعد انتقال میدن اگه نه ...

سلام ممنون عزیزم ان شاءالله برم پانکچر انجام بدم به لطف خداجنینای عالی بشه وبعد وارد سیکل انتقال بشم.فکرکنم تا اوایل خرداد انتقالم انجام بشه ان شاءالله.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من آزمایشامو میزارم ببینین سر در میارین ازشون ممنون که جواب میدین.🙏

عزیزم اولین صفحه اوکیه... 

فقط ترجیحا بهتره تا اس هاش زیر دو بیاد.... 

پرولاکتینتم لب مرزه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com