2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها عیدتون مبارک میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخون ...

وایی اسم منم هست فدای قلب مهربونت این دومین چله ی یاسینمه که تو این دوماه برداشتم انشالله نفس شما دوستان برام حقه به خدا با دیدن اسمم قلبم لرزید چه خ‌وبه شماهارو دارم

سلام دوستان من وزن بچم تو ۳۲ هفته ۱۵۰۰ بود گفتن از نظری وزنی ۲۹ هفته هست iugrهست و باید سونو داپلر بدی من ای وی اف کردم و از اولش هرروز ی انوکسا میزنم چرا وزن بچم اینجوریه چیکارکنم من لطفا هر کی شرایط منو داشته راهنمایی کنه ؟😥😥😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اميدوارم كه همگي خوب باشين

من توو سيكل انتقالم هفته ديگه خدا بخواد انتقالمه

الان احساس گلو درد دارم بنظرتون چيكار كنم؟

يني بگم ب دكترم سيكلو كنسل ميكنه؟😭😭

ميترسم بگم بگه انتقال كنسل😩 همش ابليمو عسل ميخورم تا ببينم چي ميشه

گلم فقط در صورتی که خدای نکرده کرونا باشه کنسل میشه سرماخوردگی کنسلش نمیکنه عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها به من گفته بودن چهارشنبه بیا بیمارستان بهمن واسه سونو الان نمیدونم فردا که تعطیله هستن یا نه؟ کسی میدونه؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

آخه شنبه پانکچر دارم باید آزمایش کرونا هم بدم و سونو هم بدم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
سلام دخترا شبتون بخیر دکترم امروز بهم وقت داد هفته دیگه پانکچر دارم.دعاکنید برام    

ایشالا کلی تخمک با کیفیت بشه برات 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍