2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها عیدتون مبارک میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخون ...

سلام عزیزم عید شما هم مبارک باشه .. قربون دل پاک و مهربونیت برم الهی از خدا هر چی میخوای خیلی زود بهترینش و بده و ثواب این عمل قشنگت هزار برابر برگرده به زندگیت🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نگران نباش گلم ان شاالله با استرادیول ضخامتش بیشتر میشه، به دکترت پچ استرادیول رو بگو ببین صلاح می‌د ...

هانیل جان ایندفعه ضخامتت چند بود انتقال دادی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها عیدتون مبارک میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخون ...

چقد لطف می کنی عزیزم😍🤩 الهی خدا خیر دنیا و آخرت بده بهتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

قربون دل مهربونت بشم مهتاب جانم

الهی که دعاهای شما در حق من و همسرم به زودی مستجاب بشه و خدا چراغ خونه مون رو روشن کنه 💚💛💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

وااای مرررسی عزیزم ممنونم 😍😍ان شالله خیرببینی مهربون😍🤲🤲🤲💋♥

من فقط آسپرین استفاده میکنم اصن هپارین نداده بم.آره بش گفتم که سی دی ها رو و هر چی نیازه بنویس برام ...

کاش بهت امپول هپارین یا انوکساپارین رو هم می داد..چون پر وتیین اس برات خیلی کمه، باعث لخته شدن خون میشه...ولی انشالله اگه مثبت شدی از دکترت بخواه که برا اطمینان بهت بده..بقیه ازمایشاتت رو دیدم..هیچ کدومش فاکتورا ایمنی انعقادی نبودن.اینا ازمایشا روتین قبل بارداری ان گلم.به دکترت بگو یه آزمایش ایمنی انعقادی کامل برات بنویسه و متناسب با نتیجه آزمایش بهت دارو بده هزینه اش زیاده ولی می ارزه به نتیجه اش

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

برا منم دعا کن دخترم سالم به دنیا بیاد گلم..🙏😘

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
شکر خدا روز ۱۰ سیکلم ضخامتم ۷,۲ بود که دکترم گفت تا روز ۱۴ بازم رشد میکنه

خداروهزار مرتبه شکر

الهی خدا دلت رو شاد کنه عزیزم🥰🥰🥰

بچه ها من ۲ روزه دارم از درد به خودم میپیچم، درد شدیییید پریودی و استخوان درد، امروز دیگه خیلی شدید شده، الان روز نهم انتقالم میشه، لکه بینی هم خیلی کم دارم، راهکاری ندارید دردم کمتر بشه؟!

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
Farzi جون رفتی انتقال ؟ 

نه گلم ماه اینده میرم تو سیکل. این ماه رفتم فکر میکردم مثه همیشه سیکلم لانگ هست اما برام سیکل کوتاه نوشتن، بخاطر همین شروع نکردم که قرصای ویتامن و فرتیل رو بیشتر استفاده کنم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فکر کنم یک روز تاثیر نداره  از دکترت نپرسیدی؟

نه عزیزم به دکترم دسترسی ندارم از ماما هم نپرسیدم

فکر نمیکردم مهم باشه

یادمه دکتر به ماما میگفت ده روز بعد از مصرف استرادیول بیاد برای سونو بعدی. ماما پرسید اگه روز ۱۳ بیاد اشکال داره. دکتر گفت اره سه روز خیلیه ضخامتش خیلی بالا میره

منظورم اینه سه روز رو میدونم تاثیر داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام بچه ها عیدتون مبارک

میخوام از امشب به نیت فرزند دار شدن دوستان تا ۴۰ شب زیارت آل یاسین بخونم هرکی پیام رو می بینه لایک کنه تا لیست رو کامل کنم.

۱_مامانو سوفی

۲_آلاء

۳_هانیل

۴_داداشم

۵_ 1367sare

6_عبدالواحد

۷_منان

۸_امان از حرف مردم

۹_پروانه

۱۰_پاپیون سفید

۱۱_نگار

12_ssefat

١٣_ niloo68

۱۴_ مامان رقیه

۱۵_marshmaloo

۱۶_آلوچه

۱۷_ پشمالو

۱۸_ فرزی

۱۹_ آستاره

۲۰_ پروانه۲۲

۲۱_ نغمه

٤٠_ ...

مرسی مهربون جانم..انشالله خدا ب بهترین شکل ممکن دلت و شاد کنه  و حاجت روا بشی💚💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵