2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان من این ماه پریودم عقب افتاد رفتم دکتر دوتا آمپول نوشت که باز شم گفت پریود شدی روز دوم بیا که وارد سیکل انتقال جنین بشم الان ۸روزه که این دوتا آمپولو زدم وپریود نشدم تمام علائم پریودی رو دارم و میترسم که تو این تعطیلات پریود بشم وسیکلم کنسل شه بنظرتون چیکار میتونم بکنم که پریود نشم تا این تعطیلات تموم بشه ،ترو خدا اگه میتونیین راهنماییم کنید چند روزه از بس استرس دارم خواب و خوراک ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این ازمایشارو قبل انتقال چک نکرد برات ؟  خودش نوشت برات ؟ سابقه انتقال منفی و سقط داشتی ؟ ...

آره خو دکتر برام این آزمایشا رو نوشت بله یه میکرو منفی شیراز داشتم.الان اهوازانجام دادم.نه اصلا نگفت پردنی استفاده کنم.دکترغددو ایمونو تا حالا نرفتم.

اخه تو آزمایش تیروئیدتم کم کاری داری یکم  ایشالا مثبت شدی حتما باید کنترل بشه

ان شاالله عزیزم ممنونم که جواب میدی خیرببینی🙏🌹راستی ینی عامل منفی شدنم کم کاری تیروییدم نیست؟

سلام دوستان من این ماه پریودم عقب افتاد رفتم دکتر دوتا آمپول نوشت که باز شم گفت پریود شدی روز دوم بی ...

سلام عزیزم. معلوم نمیکنه گلم، ممکنه همین الان پریود بشی ممکنه تا هفته آینده هم پریود نشی، کاری هم نکن که پریودت بیشتر از این تاخیر بیفته چون خدای نکرده ضخامت آندومترت بهم می‌ریزه برای انتقال خوب نیست بزار رحمت خودش ریزش کنه 

ان شاالله روزی پریود بشی که بتونی به دکترت برسی عزیزم 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من این ماه پریودم عقب افتاد رفتم دکتر دوتا آمپول نوشت که باز شم گفت پریود شدی روز دوم بی ...

سلام دوستم تا اونجا که میدونم باید صبر کنی تا پری بشی.بعد بری دکترتون سونو انجام بده.الان دارو داده بهتون؟نگران نباش بزار روند طبیعی طی کنه استرس هم نداشته باش اینجوری زودتر میشی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله راستش هانیل اگه دعوام نمیکنی صبح بی بی گذاشتم یه هاله ضعیفی داشت با چشمم به زور دیده میشد ول ...

واااااای خدااااا راس میگی😍😍😍

الهی ی جواب آزمایش تپلم بدی بهمون💖💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره خو دکتر برام این آزمایشا رو نوشت بله یه میکرو منفی شیراز داشتم.الان اهوازانجام دادم.نه اصلا نگفت ...

کدوم دکتری ؟ خب اگه نمیخواست قبل انتقال چکشون کنه برا چی نوشته پس 

من خودم پانکچر اولم اهواز بودم ...

نمیدونم تیرویید رو مثبت شدن تاثیر داره یا نه ولی دکتر علیرضایی گفت بدون جواب آزمایش تیرویید نرمال برات انتقال نمیدم ینی قاعدتا همه ی این مواردی که مشکل داره تو آزمایشت قبل انتقال باید چک میکرد  و مناسب باهاشون دارو یا مشاوره غدد و ایمونو میداد خیلی مهمه تو مثبت و منفی شدن انتقال

الان ولی استرس نگیر فقط انرژی مثبت داشته باش ایشالا بعد جواب مثبت با دکترت درمیون بذارر

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنوووونم گلم، مهربونی خودته، دیشب قرآن رو بغل کردم گفتم خدایا تو فقط مهرت و نورت و توجهت رو از من د ...

هزار باریکلا. الهی نی نی های صحیح و سالم و مهدوی بزرگ کنی عزیزم.😍🤩

از دیروز بعد نمازم برا شما و امان از حرفمردم عزیزو بقیه بچه هایی ک انتقال دادن ایه الکرسی میخونم ان شاالله خوش خبر بیاین همتون😍🤩🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستی دوستای گلم دیروز همسرم پیش یه آقا سیدی بود که خیلی قبولش داره، برامون حرز امام جواد نوشتن و گف ...

ممنون عزیزم. اسکرین گرفتم ازش ک ب وقتش انجامشون بدم.  امام جواد حافظ نی نی تون باشه