2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
به حق این ماه عزیز زود زود شاد بشی گلم بعد از خدا  مهر شوهر خیلی توی موفقیت کارها تاثیر داره ب ...

ممنون عزیزم انشاءالله.آره واقعا محبت خیلی تاثیر داره ولی متاسفانه یکم محبتی هم که داشت دیگه نداره حرف زدنم باهام دریغ کرده چه کنیم دیگه اینم سرنوشت ماست انشاءالله خدا فقط خودش کمکمون کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم مطمئن باش رحمت خدا نزدیکه  باور داشته باش که بعد زمین خوردن هات می تونه به راحت ...

ممنون از دعای قشنگت.واقعا اشکمو دراوردی انشاءالله خدا بچتو برات حفظ کنه.دعا درحق دیگران خیلی خوبه انشاءالله خدا صداتو بشنوه وماهم از چشم انتظاری دربیایم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست های دلسوزم من ۷ شب ، دو تا پروژسترون میخورم ولی الان خونریزی دارم نه اینه که قطع کردم باید پریو ...

پروژسترون خودش همینه منم که میخوردم هنوز تموم نشده خونریزی پیدا میکردم.اصلا قرص خیلی بدیه هیچوقت رومن نیفتاد 

سلام عزیزم مطمئن باش رحمت خدا نزدیکه  باور داشته باش که بعد زمین خوردن هات می تونه به راحت ...

ای خداااااا عزیز دلممممم، اول صبحی چقدررررر روحیه و انرژی گرفتم عزیز دلمممم.

الهی که دست خدا روی شونه تک تک بچه ها باشه، الهی که خدا صداتو توی عرش بشنوه و تمام دعاهات رو مستجاب به خیر کنه گل قشنگم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم خیلی به یادتونم ایشالا همتون به زودیه زود حاجت رواشین❤️🤲🏻 پارسال این موقع بدترین ش ...

عزیزم التماس دعا، شما الان دو تا روح خدایی، نفست حقه، برای تمام حاجتمندان دعا بفرما گلم 🙏🌹

سلام دوستان من دیروز انتقال جنین داشتم دو تا بلاست برام انتقال دادن برام دعا کنین 

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله، الهی که به حق محسن زهرا همین ماه مامان بشی با فرزند سالم و صالح. 

اللهم صلي على فاطمة و ابيها و بعدها و بنيها و سر المستودع فيها

الهی عزیزم، اسمت یادم بود ولی املای اسمتو اشتباه نوشتم 😁 الهی که حاجت دلت با حکمت خدا یکی بشه گلم، ...

فدات شم عزیزم مرسی که به یادم بودی از اینکه در ذهنت بودم خیلی خوشحالم ممنونم که به یادم بودی . الهی که به حق این صبح خبر خوب مثبت شدنتو به ما بدی و یک بارداری راحت  داشته باشی الهی آمین  

پس از بندگان خاص خدا هستی☺️

آره خداییش طفلک بچم اصلا از اون اولش منو اذیت نکرد فقط خدا کنه میادم خوب باشه چون از همه چی ترس دارم از زردی از رفلاکس وکولیک از بی خوابی شبانه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شاالله .الهی آمین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻.واقعا من که افسردگی گرفتم حوصله هیچ کس و هیچ چیزی رو ندارم زندگیم ...

بله واقعا همین طور است خدا شاهده بعضا پیش اومده فقط میخام روز  رو شب کنم خدا منو ببخشه ناشکر نیستم ولی حس میکنم انگار زندگیم تمام شده است و آخر خطم.من آبان انتقال داده بودم که منفی شد قبلش هم آیو آی منفی داشتم بعد آبان شرایط پیش آمدنشد ادامه بدم وقتی تصمیم گرفتم شروع کنم دکتر گفت کیست تشکیل شده و سه دوره روکین بم داد که الان پاکت سوم هستم و اگر خدا قسمت کنه بعدش برم برای شروع.ببخشید زیاد شد. امیدوارم خدای بزرگ و مهربان همه مون رو مشمول لطف و رحمتش کنه    

اتفاقا چله نادعلی برداشتم دارم میخونم واسه شما هم دعا میکنم😍🤲🤲

منم‌دعاکن‌دوست‌عزیز.

انشالله‌حاجت‌روابشی.اسمم‌ناهید‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻