2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سیاهدانه رو باید چقدر بخوریم من هر روز صبح یه  قاشق پر غذا خوری با عسل میخورم، اشکال نداشته باشه، و اینکه علاوه بر گرم کردن بدن دیگه چیکار میکنه؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
بچه ها سیاهدانه رو باید چقدر بخوریم من هر روز صبح یه  قاشق پر غذا خوری با عسل میخورم، اشکال ندا ...

یه قاشق غذاخوری خیلی زیاده گلم، یه قاشق چایخوری بخور

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
گفتن تخمک انگار ۲۰ تا حالا میگه ۱۰ تا جنین تشکیل شده که چهارتاش ضعیفه یعنی ۶ تا جنین  حالا بن ...

فک کنم اونا رو هم انتقال بدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام بچه ها من ال دی خوردم  تموم شده بعده چند روز پریود میشم میترسم بیوفته تو‌ تعطیلی دکتر رفتنم چی میشه 

الانم خیلی استرس دارم از وقتی ک سیکل ای وی اف و شروع کردم متوجه شدم پدرشوهرم سرطان داره و الانم میترسم عملش  با انتقال من یکی شه موندم چیکار کنم از اونورم واقعا نمیخواستم کسی چیزی بفهمه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نمیتونم حساس شدم یه نقطه از بدنم تیر میکشه فوری حساس میشم خوبه یا بده

عزیزم اصلا دنبال علائم نباش من روزای انتقال وحتی بارداریمم کوچکترین علائمی نداشتم سری اولم منفی شدم هیچ علائمی نداشتم سری دومم دقیقا همونطور که گفتم این سری هم پس منفیم که روز هشت بی بی زدم هاله انداخت 

۳ هفته دیگه زایمانمه ولی من تاحالا علائم بارداری نداشتم کاملا عادی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مهتاب جون دارم دیوونه میشم بخدا 🌹😪😪 مرسی از راهنماییت وااای تا دو ماه واقعا کلافه کنندست من این ...

می فهممت 

خیلی حس بدیه

چاره ای نیست سعی کن فراموش کنی و استرس رو از خودت دور کنی

با آرامش کار بهتر پیش میره

خیره ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست