2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
عزیزم اصلا دنبال علائم نباش من روزای انتقال وحتی بارداریمم کوچکترین علائمی نداشتم سری اولم منفی شدم ...

یعنی حتی از هیچ بویی متنفر نشدی؟

تتهوع چی؟

من از بوی خودم و شوینده متنفرم

شیاف هم میزنم بدتر میشم

😉

یعنی حتی از هیچ بویی متنفر نشدی؟ تتهوع چی؟ من از بوی خودم و شوینده متنفرم شیاف هم میزنم بدتر میشم

نه اصلا نه از هیچ بویی بدم اومد نه تهوع نه ذائقه ای نه ویاری فرق کردم کاملا مثل قبل بارداریم بودم هم شیرینیجات میخورم هم ترشیجات وغذام همه چی 

اون اوایل انقدر بی علامت بودم وهنوزم تکون نمیخورد هرهفته سونو بودم که واقعا مطمئن شم بچه ای درکار هست یانه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه این مرکزی که هستیم ...با  تعیین جنسیت ۲۳ تومن میگیرن

خوش به حالتون

اینجا شیرازه و زور دست رستمی و زیردستاشه متاسفانه

قشنگ بلدن چطور بچاپن

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

الهییی قربوووون دل پاکت برم عزیزم. الهیییی ک هزاران برابر خیرش برگرده به خودت و نی نی گلت و ان شاالله خوش خبر بیای گلم❤️😍🌺💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae         @مامانو_سوفی        @داداشمممم &nb ...

عزیز دلمممممممم

خیلی ممنون 

از صمیم قلبم از خدا میخوام در زودترین زمان  ممکن دل شما و همه دوستانی که نام بردی و بقیه عزیزانم در این تاپیک با هدیه ای الهی شاد بشه ان شاء الله

مگه میشه کسی با دل شکسته حدیث کسا بخونه بقیه رو دعا کنه و دعاش در حق خودش مستجاب نشه؟؟؟!!!

خیلی خوشحالم کردی خواهر عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم انشالله صلاح خدا با چیزی که دلت میخواد یکی بشه و به آرزوت برسی.  یه چیزی بگم نمیدونم من ...

سلام عزیزم

مطمئن باش رحمت خدا نزدیکه 

باور داشته باش که بعد زمین خوردن هات می تونه به راحتی از جا بلندت کنه

بدون ای وی اف

بدون دردسر

بدون این مقاله و اون مقاله خوندن و محاسبات دنیایی و پزشکی

خیلی سخته همه جوره برای هدفی تلاش کنی و هر بار نتیجه نیمه کاره بمونه 

من عمیقا درکت می کنم.

خدایا 

@مامانو_سوفی‍  هر کاری که میتونسته انجام داده همه راهها رو  رفته

از این بنده ی ناتوان کار دیگه ای برنمیاد

تو که همه چیز دست خودته 

تو که به چشم بهم زدنی کار نشدنی رو شدنی می کنی

دیگه نوبت توئه که خدایی کنی😭

برای  این دوستم @مامانو_سوفی        @alaae       @داداشمممم        @منان       @عبدالواحد       و niloo68@  هانبل آنیل

و برای همه دوستای دیگه ای که سالهاست در انتظار فرشته ای هستند که براش مادری کنند. 

تو  که آخر گره رو باز می کنی

پس چرا امروز و فردا می کنی

سلام عزیزم مطمئن باش رحمت خدا نزدیکه  باور داشته باش که بعد زمین خوردن هات می تونه به راحت ...

سلام‌ عزیزم ممنونم از دعای قشنگن🥺 انشالله که خدا فرزندتو برات حفظ کنه. مرسی گلم. انشالله که همه منتظرا حاجت روا بشن❤❤ شما هم هر چی از خدا میخوای بهت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام‌ عزیزم ممنونم از دعای قشنگن🥺 انشالله که خدا فرزندتو برات حفظ کنه. مرسی گلم. انشالله که همه منت ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم❤❤❤

سارا جون 

من ایمان دارم 

خدا یه دونه از بهترین  فرشته ها شو 

برای شما کنار گذاشته

که هر بار بهت لبخند بزنه اینقدر دلت شاد بشه که اشک شوق نذاره لبخندشو درست ببینی و همه این سختی ها و انتظارهای طولانی رو فراموش کنی و ندونی چطور باید خدا رو شکر کنی

ممنون عزیزم بخدا هرروزم شده گریه حالم داغونه رفتارشم مثل قبل نیست دیگه اصلا تو روابط زناشویمونم تاثی ...

به حق این ماه عزیز زود زود شاد بشی گلم

بعد از خدا  مهر شوهر خیلی توی موفقیت کارها تاثیر داره به آدم انرژی میده 

خودت ناراحت نکن همش توی خلوت خودت خدا صدا بزن بلاخره این سختی ها تموم میشه و شادی میاد

خدا توی قرآن آیه آورده که ان مع العسر یسری 

پس به وعده خدا ایمان داشته باش زود زود شاد میشی گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم مطمئن باش رحمت خدا نزدیکه  باور داشته باش که بعد زمین خوردن هات می تونه به راحت ...

ممنونم مهتاب جون 

به حق این ماه عزیز خودت هم توی هر مرحله ی هستی حاجت روا بشی گلم

واقعا به دعاهای دوستانی مثل شما محتاجیم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون از دعای خیرت عزیزم❤❤❤ سارا جون  من ایمان دارم  خدا یه دونه از بهترین   ...

فدات شم چقد شما همیشه حرفاتون آرامبخشه خدا انشالله بهتون سلامتی بده گلم اشک تو چشام جمع شد دقیقا من به حکمت خدا شک ندارم خدا خیلییی بزرگه سپردم به خودش انشالله بهترینا برای من و همه رقم بزنه. 😚😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستای گلم خیلی به یادتونم ایشالا همتون به زودیه زود حاجت رواشین❤️🤲🏻 پارسال این موقع بدترین شرایط ممکن رو داشتم که تو این همه عمرم بدترین بود فقط میخوام از ته قلبم بهتون بگم امیدتونو از دست ندید مطمئن باشید  که باز میشه این در ،صبح میشه این شب ❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای گلم خیلی به یادتونم ایشالا همتون به زودیه زود حاجت رواشین❤️🤲🏻 پارسال این موقع بدترین ش ...

سلام عزیزم خوبی؟ چقدر به فکرت بودم اوضاع روبراهه؟

دختر گلت خوبه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

قربوووونتون برم. چقد شما مهربونین. الهی حاجت روا بخیر بشید شمام💋💕💕💕💕

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱