2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
همچنین برای شما  من برای خرداد میرم برای اولین ای وی اف چون دکتر دوماه فرصت داده لاغر بشم، میگ ...

حتما سعی کن با ورزش و رژیم وزنت بیاری پایین.چون خیلی به بارداریت کمک میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه امروز زنگ زدم جنین شناسی گفتن بعد پریودت بیا  یعنی برای من دو ماه دیگه است؟

چند تا جنین و تخکک داشتی حتما شما هایپرشدی من همیشه سومین پریودبعد تخمک کشی انتقال میدادن اگرم هایپر نشده باشی شاید شرایط رحمت خوب نبوده یک ماه فاصله میدن پریود دومی سیکلو برات شروع میکنن

قربونت عزیزم. دکتر موسی پور نوشتن. واقعیتش هنوز نمیدونم چیا نوشته. چون نرفتم مرکز فقط کد ملی مونو گر ...

مطبش میری ؟ منم دکترک اینبار موسی پور هست انشالله برای هر دوتامونم خوب باشه و نتیجه بگیریم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام آناجون نمیدونم منو میشناسی عزیزم یا نه ولی من پارسال سه قلو باردار بودم یه قل و ریداکت کردم یه ...

واي چ باحال قسمتت بچه هاي زياده 😅😍

عزيزم دكترت كي بوده؟

چ خوب ك توو ٢٠ هفته كيسه آبت پاره شده ريداكت كرده

منم توو ٢٢ هفته بخاطر پارگي كيسه آب زايمان زودرس شدم الانم ميگن فقط ي جنين واست انتقال ميديم 

بلاخره یکی جواب منو داد   خدا خیرت بده خواهر جوابمو دادی حاجت روا بشی  من فقط پروژسترون ...

سلام عزيزم خيلي خيلي ممنونم  ان شالله خدا هم به شما يه فسقلي نازو سالم بده و دوقلوووووو باشه كه چه بهتر

اهان من سوالتو بد خوندم علت اينكه رقيق كننده رو تجويز ميكنن تا اونجايي كه من ميدونم براي كسايي كه غلظت خون دارن و مشكل انعقادي و خودايمني اينااا ولي بخاطر مصرف پروژستروووون واقعيتش نميدونم ميدن يااا نه؟

@معجزه_97 نمیدونم چرا هرچی سعی کردم پیامتو ریپلای کنم نشد... ممنون عزیزم انشاالله قسمت شما بشه... ...

فدات بشمم من تعيين جنسيت رفتي؟؟؟ اين فسقلي دختر يا پسر؟؟

من علت ناباروريم ازو اسپرم شديد همسرم بود بعدم قبول نميكرد طبيعي رابطه داشته باشيم ميگفت اسپرمم داغونه ضعيفه بيخياااال جوري كه كلا بارداري طبيعي رو اذ ذهنموووون پاك كرديم

الان يبسته دارم خواستم شانسموو امتحان كنم اميدوارم خيرو صلاحم تو بارداري باشه البته اگه باااشه و بشم تموم بشه بره

عزیزم تو تبریز رفتی؟ هزینه اش چقد بود؟

بله تبریزم ، من قبل عید میرفتم ،اول ۷۰ تومان پول ویزیت دادم ، داروهای گیاهی دیگه هم نوشت که من نگرفتم و ۹ جلسه طب سوزنی ،هر جلسه طب سوزنی هم ۷۰ تومان بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اصلا نشنیدم که باعث گز گز شدن دست بشه، رقیق کننده لازم نداری عزیزم چون دوز پروژسترون خوراکی پایینه، ...

استراديول مگه رقيق كننده لازم داره ؟؟؟

من بارداري قبليم دكتر بدون اينكه ازمايش ايمني و انعقادي و غلظت بده تا سه روز قبل زايمان انوكسا ميزدم و دو سه هفته قبلشم اسپرينووو قطع كردم

شما تو چه مرحله اي هستين الان؟

الان باوجود خوردن اسپرين ازمايش بگم دكتر برام بنويسه درست در نمياد نه؟؟

نگران نباش عزیزم این روزا سخت هست خسته میشی کلافه میشی من کاملا درکت میکنم اما تموم میشه دختر منم ای ...

وای چه سخت الهی بمیرم شش ماه بچه اذیت شد آدم جیگرش کباب میشه . امپرازول که دکتر داده مال ما پودره. حابا امروزم میبرمش پیش یه دکتر هنوز دارو شروع نکردم من.

منم سطح شیبدار میزارم از اول .

مرسی گلم از پیامت خدا دخترتو حفظ کنه برات 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت