2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان یک هفته ای میشه که متوجه شدم دوباره باردارم فکر کن توی ۱۹ هفته بودم تازه متوجه شدم🙈🙈🙈 چون ...

یا اباالفضل العبااااااااااااس 

ماشالله هزاااااار ماشالله به این بچه زرنگ 

زی زی جون ازت التماااااس دعا دارم که برا من دعا کنی این معجزه شیرین بی خبری نصیب من بشه یااااخدا

همچنین برای شما  من برای خرداد میرم برای اولین ای وی اف چون دکتر دوماه فرصت داده لاغر بشم، میگ ...

رژیم رو نمیدونم ولی ورزش خیلی خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم چند روز پیش به شما درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن🌹

ااای وای عزیزم شرمنده واقعا. اصلا متوجه نشدم. قبول کردم گلم. ببخشید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من هم اسپرين ميخوردم هم انوكسا ميزدم هم پروژسترون ميزدم

بلاخره یکی جواب منو داد   خدا خیرت بده خواهر جوابمو دادی حاجت روا بشی 

من فقط پروژسترون تنها میخورم با خودم میگم شاید مثل استرادیول رقیق کننده هم میخواد 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم‌ژن‌غلظت خون‌تو آزمایش با چه  اسمی معلومه ؟

عزیزم برا من با پای وان (pai1) و mthfr مشخص شد.... 

تستهای دیگم هستند... 

فاکتور فایو لیدن، فاکتور ۸ و.... 

تو ایران بیشار دو تستی که من انجام دادم رو مینویسن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم.....  زی زی جون شما همون زی زی هستی که من میشناسمش؟  الهی دمت گرم روی منو سفید ک ...

سلام آناجون نمیدونم منو میشناسی عزیزم یا نه ولی من پارسال سه قلو باردار بودم یه قل و ریداکت کردم یه قل دیگمم کیسه آبش پاره شد مجبور شدم اونم ریداکت کنم تو ۲۰ هفته الانم یه نینی ۱۱ماهه دارم...

آره من خیلی زرنگم واقعا بچه تکون میخورد با خودم میگفتم لابد توهم زدم بچه کجا بود😂😂😂

مامانمم میگه بهم بهتر نفهمیدی نصف راه و بدون و استرس و نگرانی رفتی برخلاف بارداری اولت،،الانم که تا زایمان چیزی نمونده😁

انشاالله بقیه منتظرا هم همینطوری سورپرایز بشن و از دوا دکتر خلاصشن و دلشون شاد بشه به حق فاطمه زهرا🙏🙏🙏

ای جانم پس اختلافشون کم میشه.....  عوضش با هم بزرگ میشن.....  خدا قوت.....  اوایلش ...

بله دقیقا مث اختلاف من و خواهرکوچیکم ۱۵ ماهه همش اختلافشون....

فکر کنم تا دومی به زبون بیاد من راهی تیمارستان بشم...همین الان ساعت ۵٫۵ صبح آقا نشسته بالاسر من داره نوحه میخونه هیچ جوره هم ساکت نمیشه😢😢😢

همچنین برای شما  من برای خرداد میرم برای اولین ای وی اف چون دکتر دوماه فرصت داده لاغر بشم، میگ ...

ورزس خیلی خوبه هم برا رحم هم تخمکات حتما برو ما که ازش خوب جواب گرفتیم....مخصوصا پیاده روی تند عالیه

@معجزه_97

نمیدونم چرا هرچی سعی کردم پیامتو ریپلای کنم نشد...

ممنون عزیزم انشاالله قسمت شما بشه...من اگه قابل باشم البته،، همیشه برای کسایی مث خودم دعا میکنم مخصوصا برا بچه های این تاپیک🙂❤ چون واقعا میدونم چقدرررر این راه سخته...

یا اباالفضل العبااااااااااااس  ماشالله هزاااااار ماشالله به این بچه زرنگ  زی زی جون ازت ...

قربونت برم حتما دعاگوت هستم عزیزم انشاالله خدا یکی از این معجزه هاشو تو دل شمام بذاره به حق همین روزای عزیز و مبارک...

مامان سوفی پروژسترون که میخورم رقیق کننده نباید استفاده کنم ؟چون دستم گز گز میشه علتش خوردن پروژسترو ...

اصلا نشنیدم که باعث گز گز شدن دست بشه، رقیق کننده لازم نداری عزیزم چون دوز پروژسترون خوراکی پایینه، با آمپولهاش و استرادیول فرق داره 

نگران نباش عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️