2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
نه چون نامرتبه پریودم بعدم هرگز فکر نمیکردم با اونهمه دوندگی دیگه طبیعی حامله بشم نه هیچ علائمی ندا ...

اي جووووووونم مباااارك باشه خاااااانم ان شالله بسلامت بغل بگيريش

براي همه منتظرااا دعااااا كن 💋❤️🙌

بسلامتي عزيزم ان شالله خوش خبر باشي😍منم تو سيكلم روز چندم انتقال ميدن؟؟ من روز ١٥ ميخوره عيد فطر١٦ ...

ممنون گلم، ان شاالله شما هم خوش خبر باشی،  بستگی داره جنینت چند روزه باشه، معمولا بین روز هفدهم تا نوزدهم انتقال میدن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم، ان شاالله شما هم خوش خبر باشی،  بستگی داره جنینت چند روزه باشه، معمولا بین روز هفدهم ...

خيلي ممنونم  ان شالله راه واقعااا سختيه ان شالله همه خصوصاااااا بچه اولياااا بحق اين ماه عزيز نتيجه بگيرن

براي من تو بستم دو تا بلاسته يه سه روزه نميدونم چه ميخان بكنن😁

بسلامتي عزيزم ان شالله خوش خبر باشي😍منم تو سيكلم روز چندم انتقال ميدن؟؟ من روز ١٥ ميخوره عيد فطر١٦ ...

سلام من پانکچر کردم گفت بعد از اتمام پریود تازه بیاید وقت بدیم برای انتقال  حداقل یک ماه دیگه پس شما چرا انقدر زود انتقال میدید.؟ 

سلام من پانکچر کردم گفت بعد از اتمام پریود تازه بیاید وقت بدیم برای انتقال  حداقل یک ماه دیگه پ ...

من جنين فريز داشتم عزيزم

از ٤ فروردين دارم ال دي ميخورم تقريبايماه الان حالا اين قبلش مهم نيست

اون ١٤ روز مگه ميگذره🥺🤨

ممنون که جواب دادی واقعا  سخت ترین قسمت آی وی اف هست

ان شالله نتيجه ميگيري

من بار اول كلا استراحت كردم ١٤ روزو كرچه خيلي دكترا قبول ندارن استراحت مطلق رو ولي من كردم تنها كاري كه ازم برميومد و ارومم ميكرد خوندن قران و ذكر بود چون ادم يجااا بخابي نبودم خيلي سخت گذشت

ولي خوب الان كه كروناست يكسره خونه ايم حس ميكنم راحتتر كنار بيام تا اونموقع 

ان شالله نتيجه ميگيري من بار اول كلا استراحت كردم ١٤ روزو كرچه خيلي دكترا قبول ندارن استراحت مطلق ر ...

ممنون عزیزم من اینبار از فردای انتقال میخوام برم سر کار اصلا هم استراحت مطلق ندارم تصمیمم اینه

من تازه امروز زنگ زدم جنین شناسی گفتن بعد پریودت بیا  یعنی برای من دو ماه دیگه است؟

من پريود بعد پانچكرم نرفتم پريود بعديش رفتم

دو تا علت داشت

سيكلم ميرفت تو فروردين و تعطيلاتش

يكيم سيكلم ال دي نداشت 

براي شماا شايد بخان بگن ال دي بخوري خود انتقالش ميشه سيكل بعديتون كه درواقع ميشه دومين پريود بعد پانچكر

[QUOTE=235141053]ممنون عزیزم من اینبار از فردای انتقال میخوام برم سر کار اصلا هم استراحت مطلق ندارم تصمیمم اینه[/QUOT اينكاراااا فقط براي اروم كردن دل خود ادمه وگرنه نه تغذيه نه استراحت نه كيفيت جنين

نه شرايط رووووحي هيچ كدوووم دليلي بر مثبت و منفي شدن نيست

فقط خودخدا بايد بخاد

ممنون عزیزم من اینبار از فردای انتقال میخوام برم سر کار اصلا هم استراحت مطلق ندارم تصمیمم اینه

انتقال چندمتون هست؟ چند بسته جنين داري؟ان شالله اينسري صاحب يدوقلووو ناز و سالم و صالح ميشي🙌🌹💋