سلام دوستان
من مدت دوسال و نیم مشکل داشتم تو تاپیکام مفصل هس. سه بار ای یو ای کردم منفی شد و رفتم سیکل ای وی اف. بهمن ماه پانکچرشدم همه تخمکام پوچ بودن.
دکترگفت چون ذخیرت پایینه اینجورشده و دیگه توصیه نمیکنم مجددپانکچرکنی گفت بهتره تخمک اهدایی بگیری.
من کلی تحقیق کردم بچه های بودن توی نی نی سایت ک با پودرای تقویت تخمک و سبک زندگی سالم پانکچردوم نتیجه گرفته بودن.منم رفتم کلی التماس دکتر کررم ک برام تقویتی بنویس و بذار یبار دیگع شانسم امتحان کنم
دقیقا اواسط اسفند بود
من همون سیکل طبیعی باردارشدم و اونموقه نمیدونستم
دکتر ۶بسته پودر فرتولید براخودم نوشت۶تا براهمسرم
هربسته اش ۱۵تا ساشه توش هس ک باید روزی یکی بخوری
گفت ۹۰ روز دارومصرف کنید بعدبیا پانکچر
و یه پولیپ داخل رحمم بود شهریورعملکرده بودم اما قبل پانکچردکترسونو کرد دید پولیپم باز برگشته..
خلاصه گفت بایداونم باز عمل کنی ..
اما شکر خدا نه داروهارو باز کردم و نه دوباره عمل کردم یه هفته بعد از اون ویزیت قراربود پریودبشم و داروهارو شروع کنم
اما پریود نشدم و بجاش نی نی ناز اومد واقعا عین معجزه بود من بدون تخمک و بااینکه دکترجوابم کرد باردارشده بودم
هیچوقت از لطف خدا ناامیدنشید که تااون نخواد برگ از درخت نمیفته..
اون پودرای فرتولید و فرتومن رو دارم ازهرکدوم۶ جعبه. تا یکسال و نیم دیگم تاریخ دارن.
اگر کسی خواست بهم درخواست بده تلفنمو بهش بدم
میتونم براتون پست کنم.
نسبت ب داروخانه تخفیفم میدم هرکسی خواست خبرم کنه عزیزان
دکتر میگفت داروهای قوی هستن و اگ کیفیت تخمکت بالابره ممکنه باهمین داروهاطبیعی بارداربشی و دیگه نیاز به پانکچر هم نداشته باشی.
کسای ام ک توی سیکل ای وی اف هستن بنظرم خوبه حداقل یک ماه از این پودرا مصرف کنن کیفیت تخمک و اسپرم بالاتر باشه جنین بیشتر و گرید بهتر بدست میاد و احتمال گرفتنش بیشتره