2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آخه میگن شیر خشک بدی بعد دیگه شیر خودتو نمیخوره سر این میگن نده چی بگم والا من فقط شاید در روز یکبار ...

خدا حفظش کنه واست😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بعضیا وقتی نوزاد خیلی کوچولوئه با سرنگ میدن یا با قاشق چایخوری ولی باید حواست باشه نپره تو گلوش اما ...

درسته من با قاشق و سرنگ اوکی نیستم بیمارستانم با سرنگ‌میگفت ولی نمیتونم شیشش اونت سرشیشه سینه مادره اتفاقا.

مرسی گلم از راهنماییت توکل به خدا ایشالله که سینه رو ول نکنه 🥰🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترش میگه هیچی به اندازه شیر مادر اوکی و مقوی نی براش ولی من در کل اگه اون حالت بهش دست بده میدم یه ...

چی بگم والا منم حس میکنم اون بدقلقی ها با شیرخشک خوب میشه ولی دکترا میگن نه

فک نکنم با روزی ی بار شیرخشک دادن دیگه سینه رو نگیره 

۱۵ روزگیش بردم ۳۶۵۰ بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا از دهنت بشنوه عزیزم خداکنه بالای ۳ کیلو بشه دنیا بیاد

حتما میشه عزیزم نگران نباش

سلام عزیزم خدا نی نی قشنگتو حفظ کنه ،شیر مادر خیلی مهمه هیچوقت شیر خشک جایگزین شیر مادر نکنید تا جا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت😘ان شاالله نی نی دوستتون خوب بشه زودتر🤲

به نظر منم انقدرا مهم نیست که مادرها با عذاب وجدان خودشونو شکنجه بدن....  من یادمه اون زمان از ...

آره آنا جون مرسی ازت واقعا همین طوره  یکی مثل من که مسمومیت بارداری داشتم بچم زود بدنیا اومده ی زایمان سخت بعد اصلا شیرم نمیومد باز با اون وضعیت به هر بدبختی بود خواستم شیر بدم بهش نوک سینم خوب نبود بچه نمی تونست بگیره.واقعا خیلی بد بود 

مادرشوهرم هی میگه واسه اینکه سینت خراب نشه شیر نمیدی هر چی میگم خود دکتره گفت فعلا شیر خودتو نده انتی بیوتیک و کلی داروهای قوی زده بودن بهم میگه نه شیر نمیدی چه مادری هستی

بعضیا واقعا درک ندارن 

منم شیرم کم بود سیرنمیشد امروز۱۴روزش بود

خدا حفظش کنه❤

چی بگم والا منم حس میکنم اون بدقلقی ها با شیرخشک خوب میشه ولی دکترا میگن نه فک نکنم با روزی ی بار ش ...

عزیزم ماشالله خدا حفظش کنه. سارا جون بخدا باورت نمیشه دیشب سخترین شبو گذروندم بچم طفلی باز زیر سینه بد قلق شد یهو منم شیشه درست کردم اولین بار بود که با شیشه هم اوکی نشد و نخورد شیشه رو و گریه میکرد تا حالا اینجوری نشده بود دیگه مطمئن شدم گیر یجا دیگس حدس خودم یا رفلاکسه یا دل دردو نفخ نی نی شما دل درد اینا نداره؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آره عزیزم هم انوکسا دارم هم آسپرین  آسپرینو موقع خواب میخورم همیشه انوکسا هم معمولا ۵ بعدازظهر ...

مرسی عزیزم . شما پردنیزیولون داشتی ؟ من از روز اول که دکتر رفتم یعنی برج ۹ تا الان دارم ۵ کیلو اضافه کردم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عشقم انشاالله حاجت روایی همه حاجت مندان.انشااله با هم نتیجه بگیریم انتقالت دقیقا کی میوفته؟من ...

ممنون گلم، ان شاالله، انتقالم امروزه عزیزم محتاج دعای خیرتون هستم واقعا دلشکسته ام ...

دوستان گلم التماس دعا از همگی، مخصوصا امشب، من هم اگر لایق باشم حتما همگی رو دعا میکنم مثل دو شب احیای گذشته که تک تکتون توی ذهنم بودید.

ان شاالله حاجت روایی تمام حاجتمندان 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من توی خود بیمارستان بهمن هرسری تست کرونام رو دادم انجا میگیرین .حالا شایدالان با توجه به شرایط کرون ...

اره امروز ۱۰ پری هستم تو سیکل انتقالم بعد از ظهر با دکتر عارفی وقت دارم فک کنم تاریخ انتقال بده

ممنون گلم، ان شاالله، انتقالم امروزه عزیزم محتاج دعای خیرتون هستم واقعا دلشکسته ام ... دوستان گلم ا ...

اای جانم عزیزززم. ان شاالله بحق این ماه مبارک و عظیم حاجت روا بشی عزیزم و دل مارو بعد ۱۴ روز با ی بتای خوشگل شاد کنی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱