2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها دکتر عارفی برام سروم ivigنوشته کدوم داروخانه برم بگیرم؟؟؟با بیمه نیروهای مسلح

بیمارستان پیامبر اکرم داره . من نگرفتم . ولی شنیدم که داره . میخوای زنگ بزن بپرس 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خدا صبرت بده عزیزم.خب اگه شیر داری شیر خودتو بدوش توشیشه بده بهش...

ندارم عزیزم از اول نداشتم هنوزم ندارم یبارم دوشیدم که شیر بیاد یه کم اومد دیگه نیومد دیگه بیخیال شدم گفتم هر چی میگه بگه به درک خودم که میدونم نمیتونستم شیر بدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیبی نداره . حرف زیاده . نمیدونم چطور عذاب وجدان‌نمیگیرن این حرفا رو میزنن .

واقعا همینطوره نمیترسن دل میشکونن من که سپردم بخدا دیگه اهمیت نمیدم به حرفاشون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهمیت نده عزیزم یسری هم بخاطر پول شیر خشک اینطور میگن. مادر همه تلاششو می کنه ولی بعصی وقت ها نمیشه ...

نمیدونم شاید بخاطر پولش بگه اره واقعا خودم که میدونم نمیتونستم

ایول به مادرشوهرت😂

فقط ۳ روز خوردی حتما از دکتر خودت مشورت بگیر ما اخرای سیکلمون بود کنسل شدیم تو همون اول کنسل شدی

ماما گفت هر شب دو تا بخور تا ده شب 

دیشب شروع کردم 

مرکز شهر ما دکتر دو روز در هفته میاد دیگه ماما جواب میده نمیدونم درست انجام دادم یا نه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم منم این مشکلو داشتم هربار هم بحث واکسن کرونا میشد جلو شوهرم میگفت بچه ها اگر شیرمادر میخوردن م ...

اره واقعا فکر میکنه من بچمو دوست ندارم اون به فکر بچمه

میگم شیر نداشتم الانم ندارم باور نمیکنه دیگه ولش کردم هر چی می خواد بگه دیگه واسم مهم نیست سپردم بخدا اره این روزا هم میگذره

راستی چیکا جون جوجه های خاله چطورن؟چند ماهه شدن؟

من که هنوز نمیتونم تنهایی شبا نگهش دارم می خوابم😂 

شوهرم میگه یسره بالا سرش بیدار باش چرا می خوابی 😂

چه مادرشوهری بجا ابنکه بهتون ارامش بده شده مخل آسایشتون تا جاییکه یادمه خالت هم هست درسته؟

اره خالمه

از اول مخل آسایش بود😊

دیگه اهمیت نمیدم بهشون 

خودشو میزنه به دلسوزی دخالت میکنه

عجب آدمیه، به شما چیکار داره! بگو از خدام بود میتونستم شیر بدم دردسر شیر درست کردن و شیشه شستن نداشت ...

اره واقعا به شوهرمم گفتم شیرخشک درست کردن خیلیی سخت تره 

عزیزم راهی نداره فک کنم باید همین آخریه رو بگم ولمون کنه😂😂😂😂

ببین این روند تولید اسپرمه بستگی داره مشکل همسرت تا چه حده یعنی از همون مرحله اول مشکل داره یا وسطای ...

سلام آنا جون مرسی عزیزم از اطلاعات خوبت 

میگم من همسرم اسپرمش مشکل داره همه جوره یه سری پانکچر شدم جواب نگرفتم سری دوم دکتر ارولوژ گفت برا اینکه شانستون بره بالاتر تسه بشه 

حالا سوالم اینه اسپرم با تسه کیفیتش چه فرقی داره واقعا شانس میره بالاتر ؟ مثلا ممکنه مورفو و دی اف ای بهتری داشته باشن اسپرما با تسه ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام آنا جون مرسی عزیزم از اطلاعات خوبت  میگم من همسرم اسپرمش مشکل داره همه جوره یه سری پانکچر ...

سلام دوست عزیز.من یکی از دوستانم با تسه باردارشدن.یکبار همسرشون تسه شد وبعدش انجام دادن وباردارشد.با روش تسه ممکنه کیفیت بهتر بشه وتعداد اسپرم ها بیشتر هست ودرود تشکیل جنین ها بالا میره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم پروژسترون در کل کارش چیه؟

عزیزم اگه متداوم باشه جلوی پریودی رو میگیره اما بخوری قطع کنی یا تزریق کنی ادامه ندی این افزایش و بعدش افت پروژسترون باعث شروع خونریزی میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com