2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
من شبی یکی شیاف دارم و هفته ای یکی پرولوتون. دکتر هم تاکید کرد حتما ادامه بده منم هماتوم ۵۷ میلی د ...

من اصن تو سونو هماتوم نداشتم ولي افتادم سر خونريزي الانم لكه بيني دارم واقعا عذاب اوره خيلي استراحت كن چون واقعا اين هماتوم تبديل بشه به خونريزي خدايي نكرده خيلي عذاب ميكشي خدا خودش بهمون كمك كنه 

خداروشکرعزیزممممممم منم مشکل قبلی شمارودارم ذخیرم نیم هست ذخیرت چقدره؟

مهر ماه ۶۴صدم بود الان فکر کنم کمتر شده..فقط از خدا کمک بخاه ..دارو ای وی اف آمپول هاش قوی هست بزن  اقدام کن..من فقط خدا ب دادم رسید همه دکترها جوابم کرده بودن ..دعا کن برام سالم باشه هنوز سونو قلب نرفتم دعا کن برام

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخرین سونو هماتوم داشتی؟ جفتت سر راهیه؟

سونو ان تي جفتم خيلي پايين بود ولي بعد كه رفتم براطول سرويكس گف رفته بالا و هماتوم نداشتم واقعا نميدونم دليل اين خونريزي چي بوده چون من روزي دوتا شياف پروژسترون هم استفاده ميكردم هرروز 

الان هم روزي سه تا شياف و سه تا دوفاستون استفاده ميكنم يكم حس دل درد هم دارم بالك قهوه اي 

شروین جان من غربالگری دوم که رفتم گفت دوباره هماتوم دارم ولی این دفعه دیگه خونریزی یا لکه بینی نداشت ...

عزیزم .تیکرت دیدن داره.انشالله قسمت همه باردارا و منتظرا

ممنون بابت جوابت.هماتومت سایزش یادت هس؟

😉

ممنون گلم، ان شاالله، انتقالم امروزه عزیزم محتاج دعای خیرتون هستم واقعا دلشکسته ام ... دوستان گلم ا ...

به سلامتی🙏🏻🙏🏻😍😍ان شاالله ۱۴ روز دیگه هم خودتون شاد میشین هم ما رو شاد میکنین 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره امروز ۱۰ پری هستم تو سیکل انتقالم بعد از ظهر با دکتر عارفی وقت دارم فک کنم تاریخ انتقال بده

بله امروز ضخامت رحمتون رو اندازه میگیره و احتمالا تاریخ انتقال رو براتون مشخص کنه .ان شاالله همه چیز براتون عالی پیش بره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم ماشالله خدا حفظش کنه. سارا جون بخدا باورت نمیشه دیشب سخترین شبو گذروندم بچم طفلی باز زیر سینه ...

مرسی عزیزم همچنین نی نی شما رو

راستش چون فقط شیرخشک میخوره فعلا نفخ نداره گاهی اوقات شیر بالا میاره 

من بهش شیر میدم اینقدر میترسم یه دفعه میره تو گلوش 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره آنا جون مرسی ازت واقعا همین طوره  یکی مثل من که مسمومیت بارداری داشتم بچم زود بدنیا اومده ی ...

سارا جون ناراحت نباش من دخترم شیر خودم و شیر خشک میخورد . تا دو سال من بهش شیر دادم در کنار شیر خشک ‌ . بحث شیر که میاد میگه شیر مادر خوبه . ببین فلان بچه شیر مادر خورده چقدر ثپله . میگم خب دختر منم دوسال خورده شیر مادرو .با تعجب میگه عه !!!! انگار اون موقع چشاشو بسته بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سارا جون ناراحت نباش من دخترم شیر خودم و شیر خشک میخورد . تا دو سال من بهش شیر دادم در کنار شیر خشک ...

چی بگم والا هی تو گوش شوهرم میخونه شیر نمیده هیکلش خراب نشه شیر نمیده راحت باشه شیر ندل بچه استخوناش سفت نمیشه الانم دیگه سینه رو نمیگیره 

شوهرمم هی میاد میگه واسه راحتی خودت شیر نمیدی والا خسته شدم هر روز باید توضیح بدم

البته مادرشوهرم دلش واسه بچه نمیسوزه چون خب شیر دادن به بچه سخته نمی خواد بنظر خودش من راحت باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چی بگم والا هی تو گوش شوهرم میخونه شیر نمیده هیکلش خراب نشه شیر نمیده راحت باشه شیر ندل بچه استخوناش ...

خدا صبرت بده عزیزم.خب اگه شیر داری شیر خودتو بدوش توشیشه بده بهش...

سارا جون ناراحت نباش من دخترم شیر خودم و شیر خشک میخورد . تا دو سال من بهش شیر دادم در کنار شیر خشک ...

سلام عزیزم

خانمی که تازه زایمان می کنه بسیار حساس و زودرنج میشه گاهی بدون دلیل دلش میخواد گریه کنه وای به روزی که این حرفا رو هم بشنوه 

ولی شما سعی کن حرفاشونو نشنیده بگیری گرچه گفتنش آسونه و عمل بهش سخته

جالبه یه عده به من که شیر خودم رو میدم میگن شیرخشک بده بنیه بچه قوی بشه!!!!!

من که تا به حال نه مطلب علمی دیدم و نه شنیدم که با شیر خشک بنیه بچه ای قوی بشه!!!

میخوام بهت بگم حرف زیاده تو کاری که فکر می کنی درسته انجام بده یعنی اونا فکر میکنن من و تو مادر دلسوز بچه مون نیستیم و اونا دلسوزتر از ما هستن؟؟؟؟؟!!!!!

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چی بگم والا هی تو گوش شوهرم میخونه شیر نمیده هیکلش خراب نشه شیر نمیده راحت باشه شیر ندل بچه استخوناش ...

عیبی نداره . حرف زیاده . نمیدونم چطور عذاب وجدان‌نمیگیرن این حرفا رو میزنن .

خدای من خدای معجزه هاست .