2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

سلام ببخشید خانما من روز ۱۱ پریودیمه رفتم سونو ۴تا ۱۸ ۵تا ۱۷ونیم داشتم فقط من ستروتاید نزدم امروز زدم اگه ازاد شده بودن تو سونو مشخص بود دیگه درسته برام ازمایشم نوشت عصر جوابش میاد تو رو خدا کسی مثل من شده پس فردا پانکچرمه

خانوما توروخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه 

هماتوم تو هفته ۱۸ خطر داره؟ نداشتم‌ تو هفته ۱۸ مشخص شده.😔😔😔

اب دور بچه هم کمه اینم خطر داره؟ کسی بوده تجربه داشته باشه 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله نتیجه این سختیهایی که میکشی رو میبینی 💗

ممنون خاهره خوبم!عزیزم فک کنم من واقعا به این امپول و شیاف حساسیت دارم چون واقعا از حد عوارضش برام گذشته پس فردا به دکتر میگم قبل از انتقال😒

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم مرکز مام تیم هستن و نمیشه گفت کدوم از همه بهتر هستن، از نظر تخصص یکی هستن فقط رفتار و برخوردشو ...

من خودم تو صارم دو‌هفته پیش پانکچر شدم...

اونجا هم تیم بودن.یعنی پزشک متخصص تجویز میکرو کرد،بقیه ش زو مشاوره هاش انجام می دادن. یعنی یه روند کلی برای همه بود. که من نه راضی بودم نه نتیجه گرفتم متاسفانه...

برای همین پرسیدم

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
خانوما توروخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه  هماتوم تو هفته ۱۸ خطر داره؟ نداشتم‌ تو هفته ۱۸ مشخص ...

سلام عزیزم نترس اصلا منم بعد آنومالی رفتم سونو گفت دوباره هماتوم دارم چیزی خاصی نیست اصلا فقط استراحت کن وپروژسترونتو به موقع استفاده کن همین 

برا آب دور جنینم مایعات زیاد بخور اوکی میشه 

برا منم سونو دقیقا همین دوتارو گفت به مایعات بستم خودمو چندروز بعد رفتم سونو گفت آب دورش نرمال شده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من خودم تو صارم دو‌هفته پیش پانکچر شدم... اونجا هم تیم بودن.یعنی پزشک متخصص تجویز میکرو کرد،بقیه ش ...

ان شاالله خیلی زود نتیجه بگیری عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام ببخشید خانما من روز ۱۱ پریودیمه رفتم سونو ۴تا ۱۸ ۵تا ۱۷ونیم داشتم فقط من ستروتاید نزدم امروز زد ...

عزیزم اگه آزاد شده بودن که توی سونو اصلا فولیکول دیده نمیشد، اینا که دیدن یعنی آزاد نشده

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم منم پارسال اولین بار که پانکچر کردم همینجوری شدم، ۹ تا فولیکول هیچی تخمک!!! خیلی خیلی ب ...

عزیز دلم، خدا خیرت بده مهربون، خدا بچه هاتو نگه داره واست. ممنون چقد آروم شدم یکی مثل خودم پیدا کردم 😭😭

سلام ،من خیلی دلم می خواد برم سونو ولی می ترسم ضرر داشته باشه،الان ۷هفتم وتا حالا ۲بار سونو شدم،به ن ...

سونو ضرر نداره

من دسترسی ندارم.وگرنه میرفتم.

سونو اگه خدانکرده هماتوم گزارش کنه استعلاجی رو راحت میگیریم.

😉