2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
به نظرم تا روز آزمایش اصلا بی بی نزن دیگه مستقیم برو آزمایش ممکنه بتا تو خونت باشه اما به قدری نباش ...

مرسى عزيزم از راهنماييت... ديشب اصلا تو اين فكر بودم داروهامو قطع كنم، اين همه داروهاى هورمونى ادم ميتركه والا، ديدم بى بى چكم منفيه گفتم قطع كنم.. ولی خوب بقول شما باید تا روز ازمایش صبر کرد.. 

[QUOTE=227488982]مرسى عزيزم از راهنماييت... ديشب اصلا تو اين فكر بودم داروهامو قطع كنم، اين همه داروهاى هورمونى ادم م ...[/QUOحیفه اینهمه زحمت فرقش ۳/۴روزه 

الهی با خبر خوش بیای دعام اینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم چرا برای شما یک هفته فاصله دادن چون معمولا دو سه روز قبل انتقال انجام میدن من پی آر پی کرد ...

انشاالله میره بالا به حق حضرت علی اصغر دلت شاد بشه عزیزم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
مرسى عزيزم از راهنماييت... ديشب اصلا تو اين فكر بودم داروهامو قطع كنم، اين همه داروهاى هورمونى ادم م ...

عزیزم اصلا قطع نکن، چون ممکنه باردار باشی و بی بی نشون نده

من دیگه اعصابم میریخت بهم، روز سیزده ازمایش میدادم، دیگه میدیدم بتام یک هست قطع میکردم داروهامو 

من همیشه قبل از انتقالم دوبار prp برام انجام میدادن یکبار قبل از شروع پروژسترون و یکبار بعد از شروع ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جواب دادی

اره منم به دکترم گفتم همه دو روز قبل انجام میدن گفت پی ار پی برای آمادگی رحم هست زمانش مهم نیست

سلام بچه ها بعد از انتقال جنین شما از توالت ایرانی استفاده کردید یا فرنگی؟ و اینکه استراحتتون در چ ...

سلام عزیزمم

از فرنگی استفاده کن

حداقل تا سه روز استراحت مطلق کن

من بار اول که مثبت شدم دو هفته استراحت کامل کردم و مادر شوهرم همه کارام انجام داد

بار دوم که کارای خونه رو انجام میدادم منفی شد

وقت برای کار خونه زیاده مهم نتیجه الان هست

عزیزم اصلا قطع نکن، چون ممکنه باردار باشی و بی بی نشون نده من دیگه اعصابم میریخت بهم، روز سیزده ازم ...

چشم عزیزم صبر میکنم، ولی دیگه باید بی بی چک روز ۱۱ نشون بده ، چی بگم والا

من بیمارستان لاله میرم پیش یوسف نژاد دفعه دوم پرگوریس داشتم و اچ ام جی، البته اچ ام جی رو دفعه اول ...

خدارو شکر که نتیجه گرفتین 

من هیچ مولتی ویتامینی دکترم نداده بود 

آخر سرم گفتن تخمکات بی کیفیت بوده🥺

بعد سینال اف زدم،همش با خودم می گفتم باید گونال اف رو پیدا می کردم...

انگار سینال کلی فولیکول بزرگ و بی کیفیت درست کرد

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
یه دنیا ممنون عزیزم آره سخته منکرش نمیشم خدا سره هیچ زنی نیاره  همه شماها انشاالله نتیجه مثبت ...

ان شاالله خیلی زود همگیمون به آرزومون میرسیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خانما تو‌مرکز مام‌ کدوم دکتر از همه بهتره؟

عزیزم مرکز مام تیم هستن و نمیشه گفت کدوم از همه بهتر هستن، از نظر تخصص یکی هستن فقط رفتار و برخوردشون ممکنه کمی متفاوت باشه که اونم همشون خوش برخورد هستن، من خودم دکترم کوهسار نبوی هست و خیلی راضی هستم. دکتر معصومه قاضی میر سعید هم خیلی خوش برخورد و خوبه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم