2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خانوما از کاربر favaliچه خبر ایشالله که جنینش صحیح و سلامت باشه

سلام عزیز دلم خوبی گلم 

سلامتیت امروز سونو دارم توکل بخدا گاهی دلم گرم میشه که همه چی بخوبی پیش میره چون خدا همراهشونه گاهی میترسم اما بخدا اطمینان دارم توکل بخدا دعام کن خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام روز9انتقال ترشح زردرنگ نشانه چیست؟

عزیزم ترشح زرد معمولا عفونته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما اینجا کسی تبریز سونو گرافی برای سینه رفته ؟ کدوم سونوگرافی دقیقتره ؟

کیمیا خوبه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم مگه کدوم شهری؟ والا به خدا من واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم خودم تعریف گاندی رو زیاد شنیدم ولی مون ...

عزیزم من دوستم چند ماه پیش صارم زایمان کرد خیلییی راضی بود میگفت عالیه 

من که از دوماهگی بیمارستانو انتخاب کردم😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام،  بچه ها لطفا ب سوال من جواب بدین هر کس اطلاع داره، ممنون میشم من الان امپول انوکسا رو تز ...

نه عزیزم نترس گلم منم یکی دوبار اینجوری شد چیزی نمیشه 

سلام آنا خوبی تو دلیت خوبه  انا من یک هفته هستش زیاد دراز کش نیستم  بیشتر میشینم کمرم در ...

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر شما چطوری دیگه سونو نرفتی بسلامتی؟ نه عزیزم استراحت کن کلا هروقت درد داشتی بهتره بخ پهلوی چپت بخوابی ولی در طول روز چند قدمی هم که شده تو خونه راه برو

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم من دوستم چند ماه پیش صارم زایمان کرد خیلییی راضی بود میگفت عالیه  من که از دوماهگی بیمار ...

نه منم اول میخواستم صارم برم ولی یه بلاگره بود تازه زایمان کرد گفت اصلا خوب نبود دختر عمه خودمم زایمان کرد صارم تازگی دیدمش اونم راضی نبود کلا همه جا هم تعریف خوب داره هم بد من خودم چندسال پیش صارم کورتاژ شدم راصی بودم ولی میگن پرسنل و بیشترشون الان تغییر کرده اون بلاگره هم سال 97 اولین بچشو صارم اورده بود میگفت زمین تا اسمون فرق کرده دیگه منم کلا پرونده صارم رو بستم من کلا الان تصمیم یا گاندی یا عرفان از این دو حالت دیگه خارج نی تو این هفته میرم حضورا هم تحقیق میکنم یسرم میرم پیش دکتر رضایی ببینم چجوره .

راستی این زیرمیزی رو همه دکترا میگیرن اینجا هم دکترا قبل عمل میگیرن

اره مثل اینکه همه اکثرا میگیرن بی وجدنا خیلی هزینه ها کمه اوناهم یچی بیشتر از حقشون از ما میخوان میدونن ما مجبوریم میتازونن والا😅

الان این دکتری که میخوام اگه گاندی برمم شنیدم سه ونیم جدا میگیره 

خارش وسوزش ندارم روز نه انتقال هستم به نظرتون دارم پریودمیشم 

عزیزم منم ترشحات زرد داشتم بدون خارش و اینا دکتر گفت عفونته

نه عزیزم داری پروژسترون مصرف میکنی پریود نمیشی عزیزم ان شاالله بارداری

راستی این زیرمیزی رو همه دکترا میگیرن اینجا هم دکترا قبل عمل میگیرن

سلام عزیزم

نه همه نمیگیرن

من نیکان زایمان کردم خیلی خیلی هم راضی بودم دکترم هیچی خارج از هزینه بیمارستان ازم نگرفت 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست