2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
پريود بعدى انتقال دارم اما ميخوره ب اواخر اسفند  ميخوام ببينم ميفته تو روزهاى اول عيد يا ...

اون دکتر مسولیت  شما رو برعهده گرفته و خودش اگه سیکل و تو اسفند  شروع کنه پس تااخرش هست حتما نگران نباش  

اون دکتر مسولیت  شما رو برعهده گرفته و خودش اگه سیکل و تو اسفند  شروع کنه پس تااخرش هست حت ...

مرسى جانم❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم حالتو قشنگ درک میکنم وقتی وارد بلوک زایمان شدم همه دونفره از اتاق عمل بیرون میومدن منو یه ...

ممنونم عزیزم از ابراز همدردیت چه خوب دوستانی اینجا دارم که میتونم حرف دلمو بزنم و احساسمو درک میکنند عزیزم دقیقا منم همینطور تنها زیر درد سقط فقط صدای اکوی قلب میشنیدمو صدای بچه هایی که به دنیا میومدن و ...اونوقت منم آرزو داشتم لااقل میتونستم درست واضح تو سنو ببینمش 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
عزیزم منم ۲بار سقط کردم حالتو می فهمم زمان  بگذره  اروم میشی گرچه یادت نمیره ....امیدوارم ...

ممنون آمین 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
خودش سقط شد ؟من سردومی ازبس بروژسترون زده بودم اخرش سقط نشد و کورتاژ شدم 

انشالله که دیگه همچین اتفاقی برا هیچ کس نیوفته و شما هم بتونین فراموش کنید با در بغل گرفتن یه بچه ی عزیز و دوست داشتنی

الهى ك خدا بهتون صبر بده و بزودى جاشو با ى جفت نى نى ناز پركنه🥺🤲🏻🤲🏻 ب حق اين روز عزيز ال ...

ممنون عزیزم هم از شما و هم از همه ی دوستان دیگه انشالله بتونم تو دل خوشیاتون پیشتون باشم

نسرین‌جون‌چندتاتخمک‌داشتی؟چندتاجنین‌شد؟ یه‌سوال‌میگم‌رویان‌آمپول‌ستروتایدنمیده‌که‌تخمک‌هاآزادنشن؟ ...

سلام صاحل جان 

بار اول که آذر ماه پانکچر شدم سه تا تخمک داشتم که سه تا جنین شد و منفی شدم 

بار دوم رفتم دکترم روش شانگهای رو در نظر گرفت که سیکل اول فقط قرص داشتم و دوروز قبل پانکچر فقط hmg داشتم 

دوتا تخمک گرفتن و یک جنین پنج روزه شد 

الان که سیکل دوم هستم روز اول رفتم سونو یه تخمک سایز هشت داشتم و دوروز بعد رفتم شدن سه تا ولی همون سایز و بعد شد پنج تا و دیروز رفتم شده هفت تا تخمک سایز هشت 

این سری هم قرص لتروزول دارم 

هم روزی 12 واحد سینال و هر شب hmg از روز اول دوره زدم البته سیکل دومم 

دیروز نگران بودم که آیا تخمک ها رشد نمیکنه چون یک هفته سایز هشت هستن، دکتر گفت داریم کنترل میکنیم تعداد تخمک بره بالا و سای کز یکسال باشه که باهم رشد بدیم و همزمان بتونیم هفت هشت تا تخمک خوب بگیریم 

که واقعا بابت این موضوع خداروشاکرم و به دکتر مصطفایی ایمان دارم 

بابت آمپول نمیدونم ولی خیلی خوب سیکلمو کنترل کردن 

این رو هم بگم من کلا استرس و از خودم دور کردم، شش ماه دفتر کارمو تعطیل کردم، تغذیه مناسب حذف قند، شیرینی، چربی و... 

پیاز با هر وعده غذایی میخورم 

هم گرمی جات میخورم هم سردی ولی تعادل رو رعایت میکنم 

امیدوارم این سری بعد پنج بار جواب بگیرم 

التماس دعا 

🤲🧿💙

سلام دخترا امروز آزمایش تیروئید داشتم یکم ترسیدم از جوابش میتونین اگه بلدین یه راهنمایی بکنین از استرس در بیام 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا آزمایش منو نگاه کنین از دلنگرانی منو در بیارین

سلام عزيزم من نگاه کردم از رنج آزمایشگاهی پایین‌تر موردی نداره گلم سابقه داری؟ 

ممنون عزیزم خدا خیرت بده سابقه دارم عزیزم