2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست

سلام خانوماى گل

ى سوال؟ بچه ها انتقال روز چندم سيكل انجام ميشه اصولا؟؟

تغيير زمانش ب چى بستگى داره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان گلا شما سونوگرافی بیرون میرید هفته اتونو که میگه درسته یا نه کمتره سن جنینتونم میارید روش؟

من ان تی و انومالی فقط بیرون رفتم که دقیقا مطاابق با این فرمول  از روز انتقال بشمار +۱۵+سن جنین ÷۷ هستش 

روز ۱۵ بود برا من و بستگی به صخامت رحم داره 

يعنى ممكنه زودتر هم بشه؟

چون من نزديك ب يكساله سيكل هام ٢٤روزه س فقط ى ماه قبل بانكچر ك ال دى خوردم ٢٨روزه بود و حتى بعد پانكچر هم با اينكه روز١٤بود روز ٢٥سيكل پريود شدم

ميگم يعنى ممكنه اندومترم زودتر ضخيم بشه و زودتر انتقال بدن؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم….. خیلی سخته  من ۶هفته سقط کردم داغون شدم  چند وقتت بود

۱۲ هفته بودم به نظر خودم اما اون تو ۹ هفته مونده بود دارم دیونه میشم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
يعنى ممكنه زودتر هم بشه؟ چون من نزديك ب يكساله سيكل هام ٢٤روزه س فقط ى ماه قبل بانكچر ك ال دى خوردم ...

کی سونو شدی بهت صخامت و نگفت ؟صخامت ۸ بشه فک کنم انتقال میدن 

۱۲ هفته بودم به نظر خودم اما اون تو ۹ هفته مونده بود دارم دیونه میشم

عزیزم منم ۲بار سقط کردم حالتو می فهمم زمان  بگذره  اروم میشی گرچه یادت نمیره ....امیدوارم خدا به زودی شادت کنه

عزیز دلمممممم، ثانیه به ثانیه ای بهت میگذره رو با تمام وجودم میفهمم، من هفته ی ۲۸ زایمان زودتر داشتم ...

ممنون عزیزم بابت دل گرمیت و متاسفم برا از دست دادن پسرت جگرم ریش ریش شده دقیقا مثل تو ام چون مامانم ناراحتی قلبی داره بعد از ۱۵ سال انتظار برا اولین بار حامله شدم میبینم مامانم ناراحتی خودشو داره زدم به در خنده اما تا فرصتی پیش میاد میزنم زیر گریه فقط تنها جایی گریه کردم بیمارستان بود چون همراهی قبول نمیکردن اما خوشبختانه پرسنلش واقعا به ادم رسیدگی میکنن خدا خیرشون بده طبیعی نتونستم سقطش کنم اخرش به کورتاش رسید نمیدونم دیگه خدا چی برام میخواد خدا نکنه کسی دردایی من کشیدمو بکشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
کی سونو شدی بهت صخامت و نگفت ؟صخامت ۸ بشه فک کنم انتقال میدن 

پريود بعدى انتقال دارم اما ميخوره ب اواخر اسفند 

ميخوام ببينم ميفته تو روزهاى اول عيد يا قبلش انجام ميده برام

اخه ماماى دكترم گفت ما مثه ادارى ها ميايم مركز حتى پارسال ٢٩اسفندم بوديم

عزیزم منم ۲بار سقط کردم حالتو می فهمم زمان  بگذره  اروم میشی گرچه یادت نمیره ....امیدوارم ...

خدا اين يكى رو سلامت بياره بغلتون ان شاالله😍😍

١٢٠سال قلبش براتون بتپه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزیزم.به خودت برس.کاچی بخور.شکمتو با چادر ببند.گرمیجات بخور.بدنت الان خیلی اذیت شده.بنظر من با زایما ...

ممنون عزیزم چشم.

ببخشید کاچی چی هست.چطوری درستش کنم .

میگن ۱۰ تا زایمان کنی اما یکی سقط نکنی اونی اینجور سقطی اخهچون ۳هفته تو شکمم مرده بوده کاملا چسبیده بود کنده نمیشد

ممنون عزیزم بابت دل گرمیت و متاسفم برا از دست دادن پسرت جگرم ریش ریش شده دقیقا مثل تو ام چون مامانم ...

الهى ك خدا بهتون صبر بده و بزودى جاشو با ى جفت نى نى ناز پركنه🥺🤲🏻🤲🏻

ب حق اين روز عزيز

الهى آمين