2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من میخوام با رزاقی هستروسکوپی کنم..

اتفاقا منم رزاقی بهم نامه عمل داده ولی چون می خواد بره خارج معلوم نیس وقت کنه عملم کنه یا ن بخاطر همین گفتم ی دکتر دیگه در نظر داشته باشم ک اگه رزاقی رفت با اون عمل کنم ب شما تاریخ عمل و گفتن

مامان گلا شما سونوگرافی بیرون میرید هفته اتونو که میگه درسته یا نه کمتره سن جنینتونم میارید روش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام حالت خوبه؟ لک بینی قطع شد؟ سرکار میری؟ منم شرایطم مثل توعه. و الان از سرکار اومدم دیدم لک ...

سلام چطوری

چرا وقتی میبیی به لکه بینی میفتی میری سرکار،میشه نری نی نی مهم تره ها

دوستان من روز چهارم انتقالم  حدود یکساعته تخمدان سمت راستم گرفته تکون میخورم درد داره نمیدونم ...

اه اینکارو نکنی اصلا این دردا طبیعی استراحت کن عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم امپول پرپژسترون روغنی جون به جونش کنی هم درد داره هم ورم میکنه من روزی دوتا رو تو یه سرنگ میزد ...

منم چون دوتاس اینطوری شده دیگه واقعا نمیدونم چی کار کنم. کاش میشد به جاش شیاف گذاشت😑

مرسی از راهنماییت💚

من چندین باری که ویزیت شدم هر سری یه چیز گفتن بار اول گفتن لوله هات تو عکس رنگی ورم داره باید هیسترو ...

سلام گلم مشتاق تیمی کار میکنن اگه بتونی پیش کلانتری بری عالیه وگرنه به نظرم بدرد نمیخوره. من خودم تو بارداری حرکت جنین کم شد بستریم کردن به کلانتری دسترسی نداشتم ۲۸ هفته میخواستن زایمان کنن به زور از دستشون در رفتم وقتی رفتم مرکز کلانتری دید سونوگرافیارو تعجب کرد خودش از کاره تیمشون 

من چندین باری که ویزیت شدم هر سری یه چیز گفتن بار اول گفتن لوله هات تو عکس رنگی ورم داره باید هیسترو ...

راستی چرا اگه میخوای بری پیش فشاری نمیری؟ اونم تعریفشو شنیدم چندتا از فامیلمون پیشش میکرو کردن مثبت شدن

به همسرت بگو سوزن سرنگ رو تا انتها فرو کنه فقط یکی دو میل بیرون باشه. دفعه قبل تا دو و نیم ماه جای ت ...

تا انتها فرو  میبره عزیز اما بازم همینه. فک کنم چون دو تا امپول هست و حجمش زیاده جذبش طولانی میشه.

عزيزم من خودم امپولمو ميزنم، همسرت سعى كنه پروژسترون رو عمقى بزنه، چون من خيلى عمقى ميزنم اصلا ورم ن ...

آفرین چه شجاع👏👏

عمقی میزنه اما از وقتی روزی دوتا شده ورم میکنه.

شما یه دونه میزنی یا دوتا تو یه سرنگ؟

آفرین چه شجاع👏👏 عمقی میزنه اما از وقتی روزی دوتا شده ورم میکنه. شما یه دونه میزنی یا دوتا تو یه ...

من روزى دوتا شياف و يه امپول پروژسترون ميزنم، شما چندتا شياف استفاده ميكنيد؟؟