2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون همسرم مریض شد چند روز کوآموکسی خورد . الان خوب شده . دوشنبه هفته بعد پانکچرمه . به نظرت این ...

نه عزیزم فک نکنم نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نوش جونت😉 من شنیده بودم برای داشتن ثعلب خوب نی تو دوران انتقال سر همین نخوردم با اینکه تابستون بود ...

من دلم می خواست روزی دوتا هم میخوردم😂😂😂😂نمیدونستم خوب نیست 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خوردم دیگه😂 نتونستم جلوی نفسم رو بگیرم😶

مبارزه کن با نفست خواهرم😂😂😂😂

ولی سعی کن چیزای ادویه دار و تند اصلا نخوری

من تو اون دو هفته انتقالم حتی زردچوبه هم نمیزدم به غذا

ممنونم از دعای خیرت عزیزم😇 ایشالله ، ایشالله اینسری سری آخر انتقالت میشه و مامان میشی😘🥰😇

مرسی عزیزم😘😘 به امید خدا. انشالله❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

هیچکس از آزمایشهای من که بالا عکسشو گذاشتم سردر نیاورد کمکم کنه؟؟؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
کی انتقال دادی عزیزم بسلامتی؟

٥ شنبه عزيزم، امروز ميشه ٧ روز، والا اين چند روز علايم مختلف داشتم، از درد پريوديو و حساس شدن سينه گرفته تا خارش شديد پوست بدنو يخ زدن پاهام كه الان خوب شدن، امرروزم دندون درد گرفتم، پهلوى راستمم درد ميكنه خيلى!!!  

٥ شنبه عزيزم، امروز ميشه ٧ روز، والا اين چند روز علايم مختلف داشتم، از درد پريوديو و حساس شدن سينه گ ...

خیره ایشاالله مثبتی پس چرا براتون ۸اسفند نوشتن؟مگه ۱۴روز بعد نیست آزمایش؟