2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
🛑🛑بچه ها یه راهکاری بهم بدین...!!! جای آمپولای پروژسترونم داره ورم میکنه😥 دردش هم که بماند... ...

سرسوزن بلند واقعا عالیه اصلا از کوتاها استفاده نکن 

اول کمپرس سرد بعد فرداش اونجارو کمپرس گرم بزار ماساژ بده یکم. خیلی هم آروم تزریق کن

🛑🛑بچه ها یه راهکاری بهم بدین...!!! جای آمپولای پروژسترونم داره ورم میکنه😥 دردش هم که بماند... ...

مال منم همین جوری میشد جاش باد میکرد  بعد از پر کردن سر سرنگ نو میزارم دیگه جاش باد نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دکتر تشخیص داد ک امروز باید سونو بشم الکی نرفتم خودش گفت بیا روز هفتم 

سلام دوست عزیز بار اولتون شما دارید پانکچر میشید؟ اگر بار اول باید بگم حق دارید که بترسید و نگران باشید ولی آور تجربه دارید که نمیدونم بای. چی بگم 

خب دکتر گفته چون بتونه سیکلت رو کنترل کنه، تعداد تخمک و رشدشون رو کنترل کنه 

من تو این هفته چهار بار سونو شدم 

البته سیکلم متفاوت با شما 

روز اول یه تخمک داشتم دوروز بعد شد سه تا و آنروز هفتا البته سایز هشت 

شنبه باز باید سونو بشم

ذخیرمم هفت دهم 

پس نمرات نباش عجله هم نکن 

سارا جون همسرم مریض شد چند روز کوآموکسی خورد . الان خوب شده . دوشنبه هفته بعد پانکچرمه . به نظرت این ...

سلام ببخشید من جواب میدم اگر ای وی اف میکنی نه چون بهترین اسپرم‌ها و جدا میکنند نگران نباش عزيزم 

سلام دوستان.من برای کارای مجدد پانکچرو ...رفتم مرکز دیگه.دوباره ازمایشاتی برام نوشتن.میتونید برای تف ...

سلام عزیزم رنج نرمال این آزمایشات اکثرا متفاوتهون ما تو آزمایشگاه هر کیتی استفاده کنیم ممکنه رنج نرمالش ی تغییر جزیی بکنه ولی باید اون باشه ولی بصورت کلی یکم ذخیره تون پایین رفته و هورمون lh هم همینطور البته Lh خ مهم نیست

بگرد با دست فشار بده پیدا کن کجا بزنه که کمتر درد بگیره

حتما هم وقتی کشیدی تو سرنگ، سرنگ رو بذار مثلا زیر لباست رو شکمت ده دقیقه که گرم بشه. وقتی مایعش گرم میشه راحت تر جذب میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

به همسرت بگو سوزن سرنگ رو تا انتها فرو کنه فقط یکی دو میل بیرون باشه. دفعه قبل تا دو و نیم ماه جای تزریقام که همسرم زده بود سفت و بی حس شده بود. البته اصلا کبود نبود چون اروم میزد. بعد مامانم گفت علتش اینه که سطحی زده باید عمیق تزریق بشه

بعد از همسرم پرسیدم گفت اره حدود یک سانت بیرون می موند

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من امروز آزمایشی که دکترم بعده سقط برام‌ نوشت انجام دادم گفت چکاب کامل حتی انعقادی هم‌نو ...

بیشتر ایمنی هست تا انعقادی بازم باهاشون مشورت کنید pro.s,proc و.... ی سری تستهای دیگه انعقادی داریم البته شاید نیاز نبوده 

و یه چیز دیگه وقتی دارید سرنگ رو پر میکنید سر سوزنش به دیواره های امپول نخوره چون سوزن رو کند میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻