2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
ببخشید حواسم نبود مبارک باشه پا قدمش مبارک بسلامتی عزیزم پاپ اسمیر چ کردی ؟ ینی هر دفعه ک ...

سلامت باشی عزیزم .نه گلم سونو واژینال بیهوش نمیکن من پماد بیحسی میزدم هیچی نمیفهمیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی . بخدا اینقدر ناراحتم‌که نگو . ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده&nbs ...

ممنونم گلم نگران چیزی نباشید اگه خدا بخواد تو هر شرایطی موفق میشید و امیدوارم خدا برای همه ما چیزی که خیر و صلاح بخواد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست خوبم من هفته پیش پانکچر شدم تو رویان با هزینه فریز شد 7500  انتقال هم 3600 میگیرن&nb ...

من روز جمعه اصفهان پانکچر دارم همسرمم باید بیوپسی بشه از بافت بیضش اسپرم بگیرن گفتن۱۸ میلیون هزینتون میشه۱۴ هزینه پانکچر ۴ هزینه عمل همسرم خییییلی زیاد گفتن پشیمون شدم اصلا از رفتنم به اصفهان چقدر اینا بی انصافی خیال میکنن ما رو گنج نشستیم تا الان فقط تونستیم نصفشا تهیه کنیم خدا به دادمون برسه

😍😍خدایا شکرت
من دو هفته گذشته شش تومن  و یک وهفتصدم برای فریز جنین

ما جمعه خودم و همسرم عمل داریم اصفهان بهمون گفتن۱۸ میلیون میشه خییییییلیه واقعا تهیه کردنش سخته

😍😍خدایا شکرت
مرکز مشتاق اینقد میگیره؟.یاخدااا

آره خیییییلی بیشعورن کاراشون یه ذره کیفیت نداره پزشکاشون بی سواد ترینن الان دیگه مجبورم برم عمل به خدا اگه از اول میدونستم هزینه هاشون اینقدره اصلا پا نمیزاشتم گل بگیرن درشا

😍😍خدایا شکرت
آره خیییییلی بیشعورن کاراشون یه ذره کیفیت نداره پزشکاشون بی سواد ترینن الان دیگه مجبورم برم عمل به خ ...

چرا بی سوادن؟

چه تجربه بدی با دکتراش داری؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
چرا بی سوادن؟ چه تجربه بدی با دکتراش داری؟

من چندین باری که ویزیت شدم هر سری یه چیز گفتن بار اول گفتن لوله هات تو عکس رنگی ورم داره باید هیسترو بشی نصف لولتا برداریم خدا می‌دونه چه به من گذشت تا ماه بعد که دوباره رفتم ویزیت عکسا نگاه کرد گفت لوله هاتم که خوبه  سونو کرد گفت رحم عالی آندومتر عالی ذخیرتم که عاااالیه گذشت تا سه ماه دیگه رفتم دوباره سونو کرد گفت ذخیرت خیلی پایینه  مگه تو سه ماه ذخیره تغییرمیکنه 

دیگه سر دارو دادنم که نگم اصلا دارویی به اون صورت ندادن که من تخمک داشته باشم عزیزی که سونو میشدم دکتر به ماما می‌گفت از فلان آمپول سه تا بنویس از اونیکی دوتا بعد دوباره می‌گفت نه نه خط بزن از اولی یکی بنویس از دومی دوتا بنویس کلا هر سری که دارو می‌گرفتم غیر ممکن بود اشتباهی ننویسن گل بگیرن درشا که یه مشت بی سواد جمع شدن اونجا خااااک تو سر من که پا گذاشتم تو این مرکز به درد نخور اینم از هزینه هاشون

کجا میتونم پیگیر بشم که اینقدر هزینه بالا میگیرن؟این انصاف نیست بالاخره جایی باید باشه که به این گرونی ها رسیدگی کنه

😍😍خدایا شکرت
سلام دوست عزیز بار اولتون شما دارید پانکچر میشید؟ اگر بار اول باید بگم حق دارید که بترسید و نگران با ...

سلام گلم کاش ذخیره مون بالا بود کاش زودتر رفته بودیم مرکز ناباروری خیلی ناراحتم خیلی 😞

🛑🛑بچه ها یه راهکاری بهم بدین...!!! جای آمپولای پروژسترونم داره ورم میکنه😥 دردش هم که بماند... ...

عزيزم من خودم امپولمو ميزنم، همسرت سعى كنه پروژسترون رو عمقى بزنه، چون من خيلى عمقى ميزنم اصلا ورم نكرده، بعدشم با پنبه الكى چند دقيقه جاى تزريق رو كمى فشار بده، البته همونطور كه دوستان ميگن اين امپول روغنيه و اين مسايل ورم كردنو با خودش داره كه جاى نگرانى نيست

من چندین باری که ویزیت شدم هر سری یه چیز گفتن بار اول گفتن لوله هات تو عکس رنگی ورم داره باید هیسترو ...

خب به مرکز دیگه دسترسی داشتی؟

خود کرایه ماشینای من انقده زیاد بود .از یه استان به استان دیگه خیلی سخته .بخاطر خستگی راه و کرایه ماشین و دیرشدنها و مرخصی 

😉