2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
توگل ب خدا 😞

عزیزم مهمترین چیز نداشتن استرسه فکرتو آزاد کن و توکلت فقط به خدا باشه از خودش بخواه و با آرامش کاراتو دنبال کن ایشالله که خیلی زود نتیجه بگیری گلم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما من هفته ی بعد پانکچرمه . الانم‌کلی دارو زدم . از صبح سردرد و تب و لرز دارم .‌به نظرتون قطع کن ...

عزیزم‌شوهرت آزمایش‌کورنا‌داده‌یانه؟

به‌نظرمن‌اول‌آزمایش‌کورنا‌بده

اگه‌مثبت‌بودقطع‌کن..

من‌خودمم‌میخاستم‌برم‌این‌ماه‌براپانچر‌

هم‌واکسن‌زده‌بودم.همم‌پسرم‌سرماخورده‌بود‌نرفتم

بعدچندروزخودم‌گرفتم.هنوزم‌خوب‌نشدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فکر کردم اینبار خدا بهم نگاه کرده فکر کردم دیگه دردا و غصه های زندگی برام تموم شدن اما اشتباه کردم خ ...

عزیز دلم منم تجربه تورو توی سی هفتگی داشتم. دوس ندارم به بقیه باردارا استرس بدم.ولی خواستم بهت بگم تو تنها نیسی.

غمیه که تمومی نداره.فرشته شد و رفت.مطمین باش بهت برمیگرده.بهت قول میدم.

😉

اخه منم دومیل میخوردم داروخونه بهم یک میل داده یعنی منم2تابخورم؟

خوب عزیزم روزی چندتا دو‌میل میخوردی؟؟ من خودم صبح یه دو میل میخوردم شب هم یه دو میل میخوردم که جمعا میشد ۴ میل وقتی دو میل پیدا نکردم و یه میل گرفتم صبح دو تا یه میل میخوردم که بشه همون دو میل شب هم دوتا یه میل میخوردم که بازم بشه دو میل یعنی جمعا ۴ تا یه میل میخوردم خداکنه خوب توضیح داده باشم متوجه بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خوب عزیزم روزی چندتا دو‌میل میخوردی؟؟ من خودم صبح یه دو میل میخوردم شب هم یه دو میل میخوردم که جمعا ...

اره ممنونم.امیدوارم براتون بهترینها اتفاق بیفته.من روزی یکی دومیل میخوردم که الان باید دوتا 1میل بخورم

نه عزیزم پارسال اسفند مثبت شدم یک هفته بعد سقط کردم  مرداد انتقال دادم کرونا گرفتم دوباره آذر ...

عزیزم فکر کنم خرداد هم انتقال داشتی که با هم بودیم

همون مرداد، چون فقط گفتی فکر کنم کرونا گرفتم و دیگه نیمدی سایت، انقدر خوشحال بودم برات😓

الهی که دیگه این بار مثبت میشی و صحیح و سلامت میاد بغلت🥰

هیوا جون دوشنبه پانکچرمه

ببین کیگن اگه تب ندارید بعده پنج روز با ماسک میشه رفت بیرون اما نمیذونم اگه ازت تست کرونا بخواد بگیره اون موقع بیشتر هم دارو مصرف کردی ! به نظرم فردا زنگ بزن مرکز ازشون بپرس

نرفتی دیگه ؟ داروها رو شروع کردی ؟

نه‌کلا‌نرفتم..

دوستان‌میشه‌منوراهنمایی‌کنید

دوستم‌مرکزمام‌میره

دکترش‌بهش‌آمپول‌واریوتاپیل‌نوشته‌‌براش‌‌.بزنه‌.پنجشنبه‌بره‌پانچر

متاسفانه‌پیدانشده‌.براسینافکت‌نوشته‌۱۰۰واحدبزنه

حالا‌منظوراز۱۰۰واحدچیه؟

هرکی‌میدونه‌راهنمایی‌کنه

امشب‌بایدساعت‌۳شب‌بزنه..ممنون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻