2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
باش ممنون هیوا خدا فسقلیاتو حفظ کنه هیوا من درد سمت چپ دارم صبح یه بار گرفت الان هم  الان من ...

مرسی عزیزم ایشالا نینی خودت و خیالتم راحت میشه چندروز دیگه 😍😍کلا دردا طبیعیه مخصوصا اوایل تیر میکشه درد میگیره هکه چی هست اما کلا استراحت کن دراز بکش باید خوب شه اما اگه چندساعت بدون وقفه ادامه پیدا کرد حتما به دکترت خبر بده😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ما سه ساله سرما نخوردیم . از صبح کارم گریه شده 

عزیزم الان چون سرماخوردگی نداریم کروناس اما خیلی سبک رد میشه میره نگرانی نداره در عوض انتی بادی میگیری😜 دوره قرنطینش ۱۰ روزه اگه ده روز دیگه پانکچر داری به نظرم قطع نکن داروهارو

اره گلم من همین بیماری 2سال داشتم یکم بهتر شدم حتی از سونو واژ بنال ترس شدید داشتم دیگه باهاش کنار ا ...

برای پانکچر که بیهوش میکنن کلا برای انتقال سومی که داشتمم بیهوشی گرفتم.

والا من با بدختی و کلی جیغو درد عکس رنگی هم انداختم جایی که رفتم بیهوش نمیکردن برای عکس در راه بچه دیگه مجبور بودم این دردارو تحمل کنم پاپ اسمیرم به سختی تحمل کردم کوتاه بود پاپ اسمیر.

مجبوریم دیگه ولی به عشق بچه تحمل میکنیم 😅

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون مهربون مشکلتون چی بود ای وی اف کردی من تا پارسال ذخیره م بالا بود یهو افت کرد اومد زیر یک دکتر ...

عزیزمی😘

من بخاطر ضعیف بودن اسپرم همسرم عزیزم میکرو کردیم.

هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشو گلم دکترا بعضیاشون عادت دارن ولی تو تلاشتو بکن خدا خیلی مهربونه خودش هوامونو داره🥰😇

رراستی کدوم شهرهستید؟هزینه ای وی اف چن شد؟پاپ اسمیر حتما بگو چیکار کردی 😲

تهرانم گلم هزینه ها والا من سه بار انتقال دادم و بار سوم به لطف خدا مثبت شدم باور کن حضور ذهن ندارم الان بگم چقدر هزینه شد .

پاپ اسمیرم که خوب انجام دادم و فقط تحمل کردم ولی پاپ اسمیر خیلی کوتاهه نترس به نی نی فکر کن .

عکس رنگی هم بعضی جاها با بیهوشی انجام میدن خواستی میتونی جایی بری که با بیهوشی باشه

عزیزممم من همش فکر کردم انتقال قبلیت مثبت شدی که نیمدی نی نی سایت😓😓😓

نه عزیزم پارسال اسفند مثبت شدم یک هفته بعد سقط کردم 

مرداد انتقال دادم کرونا گرفتم دوباره آذر رفتم تخمک کشی و…..دیروزم انتقال دادم

دوستای عزیز استرادیول 2میل بایه میل خیلی فرق میکنه؟ لطفا جواب بدید

بله دیگه دوزش فرق میکنه من خودم استرادیول داشتم روزی دوتا دو میل پیدا نکردم دکتر گفت اگه یه میل پیدا کردی باید روزی ۴ تا بخوری که این کارو کردم برا چی عزیزم؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

دوستان میشه آزمایش هورمون و پرولاکتین اینارو روز چهارم پریود بگیریم؟؟ من قبلا انجام دادم روز سوم گفتن باید باشه ولی این سری روز سومم افتاد امروز که تعطیل بود گفتم فردا برم انجام بدم نیفته ماه دیگه که دم عیده و همه جا تق و لقه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏