2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
برای چی خراش میدن؟

برا بالا بردن لانه گزینی همه دکترا قبولش ندارن یه نوع روش کمکی هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻ان شاالله بارداری بدون استرسی رو بگذرونید از این به بعد 

انشاالله انشاالله انشاالله گلم ممنون از دعای قشنگت انشاالله که خدا حاجت دلتو بده از ته دل از خدا می‌خوام 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دنیا ممنون شرمنده همه تون هستم اما این نگرانی پایان نداره الان نگران میوم هوایی هستم که تو سونو د ...

فاطمه جان مورد تو فرق داره چون بارداری باید تحت نظر دکتر خیلی خوب باشی انشاالله کنترل می‌کنه بزرگ نمیشن ..من خودم هم دوتا میوم دارم ..فقط استرست کم کن چون تاثیر داره رو میوم ها..بسپار به خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اهااا خدا کنه فقط بی هوشش کنن من میترسم شدید از این وسیله اسپکلوم

ن نترس بیهوش میکنن یک ربع هم بیشتر طول نمی‌کشه عمان انشاالله جنین های تپل مپل

انشاالله انشاالله انشاالله گلم ممنون از دعای قشنگت انشاالله که خدا حاجت دلتو بده از ته دل از خدا می‌ ...

ممنونم .ان شاالله به همین شب عزیز هممون حاجتمون رو ازحضرت علی بگیریم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ن نترس بیهوش میکنن یک ربع هم بیشتر طول نمی‌کشه عمان انشاالله جنین های تپل مپل

والا ذخیره تخمدان پایین میگن تخمک اهدایی بگیر من اصلا قبول ندارم 

دیگه گفت شاید شاید دوتا دونه بشه ازت تخمک گرفت معلوم نیس اصلا بشه جنین نشه

فاطمه جان مورد تو فرق داره چون بارداری باید تحت نظر دکتر خیلی خوب باشی انشاالله کنترل می‌کنه بزرگ نم ...

توکل بخدا عزیز دلم آره الان دکتر گفت نمیتونم هیچ ریسکی کنم فعلا تا دوازده هفتگی تحمل کن بعدش داروها که کم شد شاید کوچیکتر بشن بعد گفت مصرف مرغ و گوشت و کم یا قطع کن سبزیجات بخور توکل بخدا دعام کن خواهری

ممنونم .ان شاالله به همین شب عزیز هممون حاجتمون رو ازحضرت علی بگیریم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی آمین انشاالله وای بدنم مور مور شد انشاالله خدا حاجتمونو میده عزیزم خدا آخر همه چی و خوب نوشته توکل بخدا خدا حاجت دلتو بده

والا ذخیره تخمدان پایین میگن تخمک اهدایی بگیر من اصلا قبول ندارم  دیگه گفت شاید شاید دوتا د ...

اصلا نترس ذخیره منم پایین بود گلم خیلی ریسک کردم گفتن دکترا که نمیتونی برا میوم لاپارا کنی حتی پانکچر کردم یکسال طول کشید که بدنم آمادگی برا انتقال داشته باشه الان هم به سختی با وجود میوم ساک دیده شده اونم خیلی کوچیک توکل بخدا امروز رفته بودم تکلیف سقط مشخص بشه دکتر گفت داخل رحمت هست فعلا گفته یک هفته صبر کنم ببینم رشد دارن 

ببین چقدر وضع ذخیره م بد بود

۱۳تخمک ازم در اومد وضع همسرم خوب نبود تسه کردن جمعا هشت عدد جنین تشکیل شد که چهارتا گرید آ که موقع ذوب یکیش از بین رفت ۲تا گرید ب،۲تا گرید سی 

الان باردارم اما فعلا تا هفته بعد منتظرم خدا خودش کمکمون کنه راه پر استرسی هستش دکترا هم که با حرفا بدترش میکنن

انشاالله شما هم تخمک با کیفیت و جنین تپل مپل بدست بیاد برات 

سلام بچه های ای وی اف  میگم از اسپکلوم همون وسیله ک واژ ن باهاش باز میکنن تو کدوم مرحله ازش ...

عزیزم منم خیلی میترسم از اون وسیله ..یعنی واقعا حالم بد میشه پاهام میلرزه احساس خیلی بدی بهم دست میده حتی فکر کردنش ..پس تنها نیستی البته من مجبوری تحمل کردم 😐😐موقع پانکچر بعد بیهوشی استفاده میشه هیچی نمی‌فهمی ولی موقع انتقال قشنگ میفهمی ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم منم خیلی میترسم از اون وسیله ..یعنی واقعا حالم بد میشه پاهام میلرزه احساس خیلی بدی بهم دست مید ...

میتونی بگی که اذیت میشیم یه کپسول میدن و شیاف میدن برا ماها تو مرکز دادن حتی یه ربع اونجا موند بعد انتقال اما حس نمیکردم

عزیزم منم خیلی میترسم از اون وسیله ..یعنی واقعا حالم بد میشه پاهام میلرزه احساس خیلی بدی بهم دست مید ...

اانتقال با بی هوشی نمیشه؟اگه خودم بخام چن دقیقه طول کشید انتقال؟