2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من تو اینترنت هم خوندم خیلی خطرناک نبود فقط انگاری احتمال سزارین رو خیلی می‌بره بالا

منم خیلی گشتم خواهری توکل بخدا دکترم جواب داد گفت نمیشه دارو داد تو بارداری الان مهم اینه ببینیم جنین رشد داره یا نه صبر کن بهم گفت توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمی که پرونده نی نی و بستم 

میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🛑🛑🛑بچه ها یه سوال؟؟؟ من پنجشنبه انتقال داشتم از دیروز ینی روز چهارم دمای بدنم یه کم بالا رفته. ت ...

منم با وجود اينكه هميشه دست وپاهام سرد بودن ولي بعد از انتقال دائم حس گرما داشتند مخصوصا شبا از گرماي زياد از خواب بيدار ميشدم 

خدا رو هزار مرتبه شکر که امروز با خبر خوش دیدن ساک اومدی🙏 به هیچ وجه به حرف سونوگراف تکیه نکن و جز ...

ای خدا شرمنده کردین منو اینقد ناراحتی برا همه تون داشتم لایق دعاتون باشم عزیزم امروز همسرم میگفت با اینهمه دوندگی و سونو مشکلی برا جنین بوجود نیاد گفتم واقعا کشش ندارم توکل بخدا خسته م 

واقعا توکل بخدا هر چی مصلحتشه امروز رفتم سقط کنم ببینم سونو میگه کجاست دکتر میگه داخل رحم هستش پس سرنوشت و نمیشه پیش بینی کرد توکل بخدا 

ممنون از دعاهات عزیزم ممنون که بفکرمی خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکردختر خوب اینجور خیالم از سلامتی خودت راحته میدونی برای خدا هیچ کاری نشد نداره گر نگه دار من ...

ای جانم معذرت خیلی همه تون و ناراحت کردم این دو روز شرمنده شما و خدا هم شدم توکل بخدا هر چی مصلحتشه عزیزم ممنون که دعام کردین

سلام عزیزم الهی شکرررررر خیالم راحت شد انشاالله این میوم چیزی نیس اتفاقا منم داشتم سونو رفتم وقتی با ...

ممنون عزیزم که تجربه تو در اختیارم گذاشتید خدا شما دوستان خوبم جلو راهم قرار داده که تنها نمونم تو این راه خدا رو شکر میکنم عزیزم توکل بخدا هر چی مصلحتشه

خدارو هزارمرتبه شکر 🙏🏻🙏🏻

ممنون عزیزم انشاالله خدا حاجت دلتو بده از ته دل خدارو شکر بگم گلم ممنون ازت عزیزم 

خدا را شکر ان شالله که مامان شدی فکر نکنم جای نگرانی باشه البته احتمالا در دسته بارداری پرخطر باشی ب ...

انشاالله لایق رحمت و مغفرت خدا باشم و خدا گوشه چشمی بکنه و منو لایق دعا کردنتون کنه ممنون از محبتت خدا حاجت دلتو بده توکل بخدا مصلحتش هر چی باشه

میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

ای خدا ای خدا عزیزم من با جون و دل درکت میکنم با جون و دل چون تو این دو روز قد چهل سال پیر شدم عزیزم برات از خدا بهترین صبر و می‌خوام تو این راه از بس استرس میکشیم جونی برامون نمونده من این دو روز تو راه دکترا و سونوکارا گریه کردم و پیر شدم 

خدا تموم محبتش و ارزونیت کنه گلم خدا دلتو آروم کنه کلمه ها قاصرن از همدردی اما میفهمت همدردم با جون و دل 😭😭😭😭😭😭😭😭

باور نداره دلم تو رفتی از وجودم .به شوق دیدن تو روزهارو که صحله ثانیه ها رو میشمردم   

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

ای خدا خیلی متاسفم

هیچ علائمی نداشتی این دو هفته؟ دو قلو داشتی؟ 

آنوکسا و پردنیزولون داشتی؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای خدا خیلی متاسفم هیچ علائمی نداشتی این دو هفته؟ دو قلو داشتی؟  آنوکسا و پردنیزولون داشتی؟&n ...

نه هیچی فقط چند هفته پیش یهو حالت تهوع ام تمو شد رفتم دکتر گفت لکه بینی نداری گفتم نه گفت مشکلی نیست خدا رو شکر کن حالت تهوعت تموم شده ناراحت چی هستی.

نه فقط فموبرا و فولیک اسیدو ویتامین d