2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام بچه های ای وی اف  میگم از اسپکلوم همون وسیله ک واژ ن باهاش باز میکنن تو کدوم مرحله ازش ...

برای پانکچر و انتقال استفاده میشه، من زمان پانکچرم گفتم بهشون که بعد از بیهوشی بذارن که نفهمم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه های ای وی اف  میگم از اسپکلوم همون وسیله ک واژ ن باهاش باز میکنن تو کدوم مرحله ازش ...

عزیزم تو پانکچر و انتقال استفاده میشه

منم ترس داشتم قبلش یه کپسول دادن تو انتقال که شل و ریلکس کرد دهانه رحمم اذیت نکشیدم چون دهانه رحمم تنگه

تو پانکچر هم که بیهوش هستی و حسش نمیکنی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای پانکچر و انتقال استفاده میشه، من زمان پانکچرم گفتم بهشون که بعد از بیهوشی بذارن که نفهمم

سلام جانم خوبی با زحمتهای من 

خیلی همه تون و تو استرس و نگرانی انداختم ممنون که دعام کردین و کنارم بودین آرامش دادین همش از نعمتهای خدا هستش که دوستایی مثل شما دارم 

بازم توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم تو پانکچر و انتقال استفاده میشه منم ترس داشتم قبلش یه کپسول دادن تو انتقال که شل و ریلکس کرد ...

پس قبلش اصلا استفاده نمیکنن؟استرس نداشته باشم؟اصلا دست خودم نیس بخدا خودم سفتتتت میگیرم درد شدید 

میگم موقع تخمک کشی ک بی هوش میکنن بهشون بگم یه پاپ اسمیر بگیرن ازم موقع بی هوشی قبول میکنن؟

سلام خانم بله فقط در مرحله انتقال استفاده میشه اگر خیلی اذیت میشی بگو با بیهوشی برات انتقال بدن عزیزم .آن شالله که نتیجه مثبت بگیری و از این مسیر بری بیرون 🤲

پس قبلش اصلا استفاده نمیکنن؟استرس نداشته باشه؟اصلا دت خودم نیس بخدا خودم سفتتتت میگیرم درد شدید  ...

عزیزم ن نترس استفاده نمیکنن جای دیگه مگه اینکه خراش بدی برا رحمت قبل انتقال که اونم الان بخوابی با بیحسی هستش 

اصلا استرس نداشته باشه استرس باعث انقباض دهانه رحمت میشه

اگه خودت بخوابی تو پانکچر هم میتونی بگی بعدها بیهوشی ازش استفاده کنم منم بعده بیهوشی استفاده کردن برام نفهمیدم 

خودت هر جور راحتی اونو بگو نگرانی تو مهمه

من حتی دکتر بهم پیشنهاد انتقال با بیهوشی داده بود بعد گفت قرص میدم ریلکس باشی واقعا هم نفهمیدم فقط بخاطر میومی که داشتم یکم خونریزی داشتم که اونم طبیعی هستش

سلام خانم بله فقط در مرحله انتقال استفاده میشه اگر خیلی اذیت میشی بگو با بیهوشی برات انتقال بدن عزیز ...

قبول میکنن؟ان شاءالله ممنون ک امیدوارم کردی 💕💕💕💕💕💕💕🍀🍀

قبول میکنن؟ان شاءالله ممنون ک امیدوارم کردی 💕💕💕💕💕💕💕🍀🍀

البته مهم آسودگی تو هستش

عزیزم ن نترس استفاده نمیکنن جای دیگه مگه اینکه خراش بدی برا رحمت قبل انتقال که اونم الان بخوابی با ب ...

وای خراش چی؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲من فقط میخام بی هوش بشم من بخاطر همین اسپکلوم ترس شدیدم 5سال منتظر بچه م ..انقدر دست دست کردم ذخیره م زیر یک هست 😭😭😭😭

میدونم چی میگی صبی رفتم سنو ان تی گفت قلب جنین  ۲هفته است وایساده دنیا رو سرم خراب شده

با تمام وجودم متاسف شدم و شوک و هیچ جمله ای نمیتونم برای تسکینتون بگم .خدا بهتون واقعا صبر بده .قلبم بدرد امد 😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای خراش چی؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲من فقط میخام بی هوش بشم من بخاطر همین اسپکلوم ترس شدیدم 5سال منتظر بچه ...

ن خراش و خودت بخوایی😅😅اونم یک هفته قبل انتقال هستش دل بخواهی هستش من یه بار انجام دادم که اونم کنسل شد انتقالم و بعد دیگه انجام ندادم

ممنون عزیزم انشاالله خدا حاجت دلتو بده از ته دل خدارو شکر بگم گلم ممنون ازت عزیزم 

مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻ان شاالله بارداری بدون استرسی رو بگذرونید از این به بعد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...