2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

دوستان عزیزم ممنونم از لطف همتون🥰🥰🥲

ببخشید تعداد پیام ها زیاد شد

هنوز باورم نمیشه الان به همسرم نشون دادم میگه اره هاله مشخصه اونم فقط نگران منه میگه گریه نکن بسپار به خدا

خیلی خوشحالم که شماها رو دارم

فقط میخواستم بدونم امکان داره یه گروه واتساپی تشکیل بدیم که راحتتر بشه پیام ها رو خوند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجان عزیزم،دکتر اسرافیلی داخل مطب سونو داپلر داره یا معمولی؟

نیلو جون سونوشون معمولیه از این دستگاه مانیتور کوچیکا. گلم خیلی دوست دارم زودتر خبر بارداریتو ببینم ایشالله بری پیششون و خیلی خیلی زود نتیجه بگیری عزیزدلم 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
یعنی رنگی؟ اگه آره که نه چون هر دفعه دیدم سیاه سفیده. ولی دکتر خیلی دقیقه قشنگ همه چی رو میبینه  ...

باشه عزیزم

میگم نکنه برم اونم مثه همه دکترای دیگه برخورد کنه خسته شدم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آبغوره اصلا خوب نیس.سقط میاره

وا من میخوردم  خداروشکر هیچی ام نشد عاشق چیزای ترش شورم آبغوره هم خیلی دوست دارم ولی خوب هیچوقت زیاده روی نکردم فک نمیکنم باعث سقط باشه حتی من قرقورت هم از اول خوردم 😋 

نیلو جون سونوشون معمولیه از این دستگاه مانیتور کوچیکا. گلم خیلی دوست دارم زودتر خبر بارداریتو ببینم ...

آناجان قراره برم دکترآصف جاه خودش داپلر کنه بعد با جواب سونو میرم پیش دکتر اسرافیلی

تشخیصش خوبه؟

نا امیدی نسبت به دکترا تمام وجودم رو گرفته 

به جایی رسیدم که فکر میکنم ته خطه فقط خدا میتونه کمکم کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا رو شکر میکنم واقعا فقط از صبح میگم خدایا شکرت واقعا ممنونم از لطفتون🥰🥰

واقعا الهی شکررر انشاالله همه یکی یکی تو این تاپیک باردار بشن و ازاین انتظار دربیان انشاالله شمام به سلامت بارداریتو بگذرونی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آناجان قراره برم دکترآصف جاه خودش داپلر کنه بعد با جواب سونو میرم پیش دکتر اسرافیلی تشخیصش خوبه؟ ن ...

کار خوبی میکنی تعریف دکتر آصف جاه رو منم خیلی شنیدم ایشالله که خیره برات والا نیلو جون من بعد بارداریم پیششون رفتم هفته بیستم به بعد فک کنم ویزیتام در حد قرص و داروهای بارداریم بوده تشخیصی نبوده منظورم.دلیل رفتنمم اینکه خواستم زایمانم عرفان باشه بوده ولی سارا جون و چیکا جون ازشون خیلی تعریف میکنن حالا ضرر نداره تهران اومدی یه ویزیت هم پیش ایشون برو ایشالله که دستش برات خوب باشه و پیشش نتیجه بگیری  توکل به خدا🥰😇

به شرط لیاقت دعاگوتم عزیزم 

سلام دوستان من سونو آنامالی انجام دادم گفتن که دوقلوهام کیست دارن تو مغزشون کیا مثل من بودن؟؟ان تی هم سونو وهم ازمایشون هیچ مشکلی نداشتن؛راهنمایم کنین دارم دیونه میشم؛ازمایش سل فری انجام بدم یا امینوسنتز؟؟

ممنون که جواب دادین ،نه انتقال گفت که دو پریود بعد بیا که اونم میفته به تعطیلات عید ،شما انجام دادین ...

شما دقیقا با من هستید منم یهفته ده روز پیش پانکچر شدم و دو ماهه دیگه انتقالمه

کار خوبی میکنی تعریف دکتر آصف جاه رو منم خیلی شنیدم ایشالله که خیره برات والا نیلو جون من بعد باردار ...

قربونت برم 

ممنونم ازت

دلم گرفته😭😭

چشم حتما میرم

باشه عزیزم میگم نکنه برم اونم مثه همه دکترای دیگه برخورد کنه خسته شدم 

ببین من خیلی جاها واسه کیستم رفتم ولی دکتر اسرافیلی واقعا درست بهم گفت به نظرم برو تو که همه تلاشتو کردی اینم روش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین من خیلی جاها واسه کیستم رفتم ولی دکتر اسرافیلی واقعا درست بهم گفت به نظرم برو تو که همه تلاشتو ...

عزیزم یه کاربری بود بچه اش کیست تو مغزش بود میشه برام تگ کنی ممنون میشم