2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
یه دنیا ممنون منم لک بینی نداشتم انشاالله شما هم با جواب عالی بیایین گلم  توکل بخدا  من ...

انشالا.ایشالا همه باید پر بیایم..

آره عزیزم.لک بینی اینطوری بود دلیلش.جالب بود برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالا.ایشالا همه باید پر بیایم.. آره عزیزم.لک بینی اینطوری بود دلیلش.جالب بود برام

انشاالله که حکمت خدا با آرزوهامون یکی میشه توکل بخدا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای الان بهش پیام میدم سرکاره

عزیزم تبریک میگم گلم بارداری سالمی داشته باشی عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ساراجان عزیزم،دکتر اسرافیلی داخل مطب سونو داپلر داره یا معمولی؟

یعنی رنگی؟ اگه آره که نه چون هر دفعه دیدم سیاه سفیده. ولی دکتر خیلی دقیقه قشنگ همه چی رو میبینه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم والاتواین راانقدخرج کردیدکه یک میلیونم زیاده برامون.سه بارانتقال دادم تاحالا.دوباره بایدا ...

عزیزم توی این تاپیک بچه ها به من گفتند ماه های قبل پانکچر اینوفولیک بخر و بخور و وقتی میخوای بری توی سیکل فرتی بیوتیک بخور منم اینکار رو کردم 

اینوفولیک ایرانی است  ۳۰۰ تومن و فرتی بیوتیک خارجیه ۱۳۰۰

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
الان تهوع خوب شده؟

آره الان دو روزه ندارم خیلیییییی کوچولو نصف شب دارم. الان معده درد شروع شده ولی نه زیاد. تو چی مشکلی نداری خدا رو شکر؟ لکت قطع شد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام عزیزای دلم خوبین؟

بچه ها من الان موقع تزریق انوکسا سرنگو که داخل شکمم کردم خونم برگشت تو مایع سرنگ ولی من همونجوری تزریق کردم بنطرتون اشکالی پیش میاد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍