2777
2789
عنوان

عاشق همکلاسیم شدم

1 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من دانشجوام

از یکی از همکلاسیام به شدت خوشم اومده 

چند وقته هی داره خودشم نخ میده هی نگاه میکنه لبخند میزنه

ولی من کلا در ارتباط با پسرا خیلی خشک و جدی ام بنظرتون چیکار کنم بفهمه ک ازش بدم نمیاد؟🥺

لطفا راهنماییم کنید بوس ب لپتون

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جون عمت هیچ کاری نکن انقدر القا نکن عاشق شدم اونم تا مستقیم چیزی نگفته یعنی حسی نداره فکر و خیال بیخ ...

ن جدی جدی ک عاشقش نشدم

فقط ازش خوشم اومده

باش

هرچی مغرورتر باشی بهتره 😁✨♥️

جدی؟

آخه یه روز انقد لبخند زد لبخند زددد بعد من با اخم از کنارش رد شدم رفتم دفعه بعدی ک دیدمش دزدکی نگام میکرد هی😂

جدی؟آخه یه روز انقد لبخند زد لبخند زددد بعد من با اخم از کنارش رد شدم رفتم دفعه بعدی ک دیدمش دزدکی ن ...

ترم چندی؟

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

در کل پسرا هدف شون یک چیزه ، ولی ممکنه به ازدواج هم ختم بشه ، ممکنه نشه همیشه اوله هر چیزی جوانب شو هم در نظر بگیر هیچوقت خودتو برای کسی تغییر نده و با آدمی که شرط میذاره واسه دوست داشتنت ،رابطه تو قط کن چون یه آدم سمی فقط میگه تو اگه دوستم داری باید اینکارو کنی و فلان، دخترا فقط محبت و احترام میخوان کسیکه بهت احترام میذاره ادم ن

محترم و خوبیه ، در کل اینم مد نظر داشته باش که پسرا میان بین خودشون شرط بندی میکنن که مخ یه دخترو بزنن و از دور بهش لبخند میزنن تا دختره عاشق شون بشه ، به اصطلاح..

جدی؟آخه یه روز انقد لبخند زد لبخند زددد بعد من با اخم از کنارش رد شدم رفتم دفعه بعدی ک دیدمش دزدکی ن ...

عیبی جاننن 😂😂✨♥️

خوشش اومده 😁😂

آره ولی جدا از شوخی هرچی مغرور باشی بهتره م خودم به شخصه جلو همچین آدمای مزخرف و بیکار یا اصن نگاشون نمیکنم یا اگه چشم بهشون بخوره جواب همون لبخند رو با ی اخم یا ی چش غره میدم 😊✨

در کل پسرا هدف شون یک چیزه ، ولی ممکنه به ازدواج هم ختم بشه ، ممکنه نشه همیشه اوله هر چیزی جوانب شو ...

حرفات کامل درسته عزیزم مرسی ک وقت گذاشتی یادم میمونه حتما❤️

من ۵ اون ۷

اها فک کردم چص ترم باشی 😂همچین میگم خودم بدترم هنوز چص ترم هم نشدم )))آها بنظرم زیاد جدی نگیر بابا پسرا کلا به همه نخ میدن ولی حسی ندارن اصلا بیشتر ما تو ذهنمون تحلیل میکنیم فک میکنیم طرف علاقه داره بهمون در حالی که اصلا اینطوری نیست واقعا 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

عیبی جاننن 😂😂✨♥️خوشش اومده 😁😂آره ولی جدا از شوخی هرچی مغرور باشی بهتره م خودم به شخصه جلو همچین ...

😂🥲♥️مرسی ازت

اها فک کردم چص ترم باشی 😂همچین میگم خودم بدترم هنوز چص ترم هم نشدم )))آها بنظرم زیاد جدی نگیر بابا ...

اره شاید نمیدونم😂