2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای جانم دست خدا سپردی حله دیگه منم بتام روز ۱۴ پایین بود نسبت به خیلی از بچه ها توی تاپیک ولی دو روز ...

انشالله چشم حتما نیخورم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
فکر کنم اون قسمت بخاطر خون‌رسانی زیاد به اون نواحی باد کرده باشه، اسپاسم یا همون گرفتگی رو هم دارم، ...

یعنی ورم کلیتوریس طبیعیه؟

من حس ورم اونجام رو از هفته دوم انتقال متوجه شدم

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطع شد سرکار میرم بوی محیط امانمو بریده من تهوع ندارم فقط از محیط بدم میاد یا مثلا یهو از لباسم ...

ای وای خیلی بده من دو روز اینجوری شدم از لباسای همسرم بدم‌ می اومد خدا رو شکر تموم شد انشالله زود خوب بشی چون سره کارم میری اذیت میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشاءالله که صاحب یه گل پسر شاخ شمشاد میشی عزیزدلم  ببین برا انتقال مثبت اول وآخر نداشتن استرس ...

مرسی عزیزم، ایشالا شما و نی نی همیشه تندرست باشید عزیزم، من وقتی کسی میاد و میگه جوابش مثبته کلی خوشحال میشم واسش! واقعا باید خدا بخواد، خیلی ادم معتقدی نیستم ولی تاپیکای ای وی اف رو میبینم متوجه میشم که همه چی خواست خداست ... خیلیارو دیدم با کمترین مشکل و فراهم کردن بهترین شرایط بازم به نتیجه نمیرسن!!  

عزیزم مبارکه این که مثبته ببین چه کم رنگ چه پر رنگ مثبته فقط کافیه دوتا خط باشه حتی خیلی کم رنگم باش ...

خدا رو شکر میکنم واقعا

فقط از صبح میگم خدایا شکرت

واقعا ممنونم از لطفتون🥰🥰

سلام دوستان خوبین؟

من روز ۱۵ انتقالم 

بتا ندادم هنوز

وقتی استراحت میکنم خوبم

ولی وقتی پا میشم یکم راه میرم 

لک بینی دارم

این دلیلش چیه

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚