2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم نه تعداد هست نه به عدد من با ذخیره ۱/۲ هربار پانکچر شدم نزدیک ۲۰-۲۱ تخمک داشتم ولی فقط یکی دو ...

سلام عزیزم خوبی؟من کاربر مامان آینده هستم 

چبکار کردی؟باز انتقال ندادی؟

تو سونو روز سوم بهم گفت ۸تا فولی انترال داری 

دکتر طرازی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ازالان بخورم تادوهفته قبل پانکچرم تموم میشه.

سلام باید الان بخورید که تخمک های خوبی داشته باشید بعد دوست عزیز یک میلیون تو این راه پولی نیست شما که اقدام کردی پس حتنا تمام جوانب رو د. نظر بگیر و رعایت کن انشاءالله که تخمک های خوبی داشته باشی و جنین های خوب و قوی بشن 

سلام‌نسرین‌جونم‌خوبی‌عزیز پس‌اونطورباشه‌برامن‌شروع‌نمیکنن چون‌من‌۴روزه‌زدم‌واکسنمو.. خودمم‌‌یکم‌م ...

سلام عزيزم تشکر 

حالا شما برو و بگو ببینید چی میگن شاید شرایط و وضعیت متفاوت باشه ولی به من که گفتن نزن و اگرم زدی بگو و باید یک ماه بگذره 

باشه خواهری چون سه ماه اول میگن تب خطرناکه ترسیدم خیلی. حالا چاره ای ندارم جز مصرف استامینفون خدا به ...

سلام عزیزم من پیاما رو خوندم مبارک باشه مادر شدنت ببین اگه میتونی خاکشیر رو تو آب بریز بخور برای تب فوق العاده خوب و خنکه 

عزیزم prp و gcsf که اشتباها بهش میگن چسب جنین، اینها همه کارهای جانبی هست که برای بالا بردن شانس انج ...

واقعا حق با شماست، من خیلیارو دیدم که همه شرایط رو اکی کردن و وضعیت جسمی خوبی داشتن ولی بازم منفی شدن، همه چیز قسمت هستش..

سلام عزیزم من پیاما رو خوندم مبارک باشه مادر شدنت ببین اگه میتونی خاکشیر رو تو آب بریز بخور برای تب ...

سلام گلم ممنونم جانم انشالله قسمته همه منتظرا شما هم هر چی از خدا میخوای بهت بده. 

باشه عزیزم اگه خاکشیر واسه بارداری ضرر نداشته باشه حتما میخورم مرسی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤