2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
من قبلا گفتن فیبرو کیست ولی دوماه پیش که سونوشدم دوتا کیست دید جاشو توعکس مشخص کرده مثلا نوشته سینه ...

شمل میدونید اگه کیست داشته باشیپ دوباره میتونیم پانکچر شیم یا اول باید کیستها رو‌از بین ببریم بعد پانکچر رو شروع کنیم ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قربونت برم خیلی محتاج دعاهاتونم حالم خوب نیست.  انشالله سلامت باشی

انشالله زودی بهتر میشی نی نی هم بسلامت بغل میگیری.منوچندین نفر توفامیل دیدم توبارداری کرونا گرفتن مشکلی برا بچه هاشون پیش نیومدازجمله خواهرم

یا رب العالمین
سلام خوبی انشالله کلی تخمک خوب داری دکلی جنین خوب میشن برات  بیا خبر بده چجوری؟چندتاتخمک داشتی ...

سلام عزیزم

من تازه رسیدم خونه. ۹:۱۰ بیهوش شدم و ۹:۴۵ ریکاوری بیهوش اومدم.

زیر دلم درد پریودی داشتم که بهم مسکن زدن و الانم خونریزی دارم. یه لخته بزرگ ازم خارج شد نمیدونم طبیعیه یا نه. دکتر داشت میرفت ازش پرسیدم چند تا تخمک داشتم که گفت ۱۰ تا خارج کردیم حالا باید ببینیم چقدرش به درد بخورن. استرادیول و مترونیدازول و امپول پروژسترون هم دادن. اگه شرایط خوب باشه پنجشنبه انتقالمه.

سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه. ۹:۱۰ بیهوش شدم و ۹:۴۵ ریکاوری بیهوش اومدم. زیر دلم درد پریودی داشتم ...

سلام عزیزم برات دعا میکنم ۱۰تا جنین ساااالم و با کیفیت تشکیل بشه و بار اول یه دوقلو سالم و تپلی دختر پسر خدا بهت ببخشه 

گلم ذخیرت چندبود؟

روز سوم پری فولیکول انترال چند تا داشتی؟

سلام عزیزم، قربونت برم خودت خوبی؟ وای که من از روزی که مثبت شد انتقالم همه ش به یک چیزی دارم گیر می ...

انشالله بسلامتی بارتو زمین بزاری...یه سوال داشتم جنینات چنروزه بودن و بی بی چک امتحان کردین؟