2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انشالله که زود خوب بشی منم خیلی اوضام وخیمه دکتر گفت هر ۶ ساعت استامینفون بخورم چون شدید تب دارم&nbs ...

ان شاالله تبتون زود برطرف بشه پاشویه اگه تونستین انجام بدین شاید تاثیر داشته باشه براتون اگه تبتون طولانی شد حتما حضوری برن مطب 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ملکه جون اینو اطلاع ندارم اما فککنم چیزای خنک خوب باشه اما اون تخمدانت فککنم طبیعیه چیزی نیست اگه در ...

مرسی عزیزم اره به نظرم خیلی گرمی و ترشی خوردم فقط دلم چیزای ترش میخواد. 

امروز رفته بودم برا اکو قلب مجدد از ماما پرسیدم گفت انقباض پریودی اگه داشته باشی خطرناکه بگیره ول کنه اما من فقط تخمدانم درد میکنه اونم شدید نیست اما از استرسش دیشب خوابم نبرد چقدر سخته ایکاش زودتر تموم شه تا صبح توهم زایمان زودرس داشتم .شما درد نداری زیر دلت ؟همون سمت تخمدانا؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که زود خوب بشی منم خیلی اوضام وخیمه دکتر گفت هر ۶ ساعت استامینفون بخورم چون شدید تب دارم&nbs ...

عزیزم خیلی مراقب خودت باش این کرونا هم برای ماها شده دیگه استرس مضاعف ایشالا زود زود خوب شی منم میبینم همه گرفتن خیلی استرس گرفتم !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای گلم سلام، امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید، عدد بتای ۴۳ برای روز ۱۱ انتقال چجوریه، نرماله؟

مبارکتون باشه .به سلامتی بغلش کنین 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام من نمازمو سرپا میخوندم ازاول. کیسه ابگرم خیلی خوبه ولی سریع بعد تزریق نزار بزار چندساعت بگذره. ...

من نمازم رو نشسته خوندم

با سرنگ بلند میزنه همسرم آروم هم میزنه ولی نمیدونم چرا یکی دو جا قلمبه شده وآبسه کرده

مطمئنم هیچ اتفاقی برای نی نی نمی افته جاش امنه 😍😍شما اصلا استرس نداشته باشین و مایعات فراوان بخوری ...

قربون محبتتون برم هیچ وقت این روزا رو فراموش نمیکنم که کنارم بودید خدا خیرتون بده. انشالله تبم زود بیاد پایین ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربون محبتتون برم هیچ وقت این روزا رو فراموش نمیکنم که کنارم بودید خدا خیرتون بده. انشالله تبم زود ب ...

نگران نباشید اگر خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

مطمین باشید جای نی نی امنه و در سلامتی کامل هست

سارا حون نگران نباش عزیزم. اون دوستم ک میگفتم بارداریش گرفت بنده خدا مداوم تو خونه زیر اکسیژن بود و ...

باشه خواهری چون سه ماه اول میگن تب خطرناکه ترسیدم خیلی. حالا چاره ای ندارم جز مصرف استامینفون خدا به هممون رحم کنه‌ به منم همین طور سپردم به خودش

ان شاالله تبتون زود برطرف بشه پاشویه اگه تونستین انجام بدین شاید تاثیر داشته باشه براتون اگه تبتون ط ...

حتما حتما. الان همش دستمار روی پیشونیمه. اونم چشم انجام میدم الهی آمین 

عزیزم خیلی مراقب خودت باش این کرونا هم برای ماها شده دیگه استرس مضاعف ایشالا زود زود خوب شی منم میبی ...

تو رو خدا واکسنت رو بزن من دو دوز زدم این حالمه ولی اونایی که سه دوز زدن خیلی راحت خوب شدن اطرافم بودن که میگم. خدا کمکمون کنه انشالله

نگران نباشید اگر خدا نخواد برگی از درخت نمیفته مطمین باشید جای نی نی امنه و در سلامتی کامل هست

انشالله عزیزم‌سپردم به خدا خودش داده خودشم برام حفظ میکنه الهی آمین 

قربون محبتتون برم هیچ وقت این روزا رو فراموش نمیکنم که کنارم بودید خدا خیرتون بده. انشالله تبم زود ب ...

❤❤❤ ان شاالله تبتونم هر چه سریعتر پایین میاد 😍😍