2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ای جانم عزیزدلم هزار ماشاا... ایشاا... ک جفتش بگیره برات بتات چند بود؟

ممنونم💓 یک ساک بود سونو کردم. بتا هزار و خورده ای روز ۱۵

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز هشت انتقالم همینجوری ی تست زدم و منفی بود عین دیونه ها صدبار نگاش کردم شاید ی هاله باشه خیلی ...

روز۸برای تست خیلی خیلی زوده.مخصوصا سه روزه باشه.اصلا نزن.روز آزمایش فقط برو.بیتفاوت باش بهش عزیزم.اینجوری استرس میدی به خودت که اونم مثل سم هستش

من روز هشت انتقالم همینجوری ی تست زدم و منفی بود عین دیونه ها صدبار نگاش کردم شاید ی هاله باشه خیلی ...

عزیزم من روز ۱۱ انتقال بتام ۴۳ بود یعنی روز نهم حدود ۲۰ تا ۲۵ بود، روز هشتم هم که قطعا کمتر بوده و کمتر از این هم بی بی چک نشون نمیده، پس به خودت استرس نده، اگه جنینات سه روزه بودن حتی ممکنه تا روز شانزدهم هم بی بی چک نشون نده گلم 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
روز۸برای تست خیلی خیلی زوده.مخصوصا سه روزه باشه.اصلا نزن.روز آزمایش فقط برو.بیتفاوت باش بهش عزیزم.ای ...

دوست عزیز فکر کنم شما روز ۱۴ انتقالتون باشه.من ۹ روز پیش اخرینhcgرو زدم .امروز۱۳ انتقالم هست.بنظرت میشه به بی بی چک اعتماد کرد یا هنوز اثر امپولا تو بدنم هست؟

فدات شم آره دیگه دلش سوخته برام با پیامت خنده اومد روی لبم. مرسی میگم تب باید نرمال چند باشه 

عزیزم به نظرم داری به خودت الکی استرس میدی، توی بارداری دمای بدن یکم میره بالا حتی گاهی تا یک درجه، پس تا ۳۷,۵ مشکلی نیست، از ۳۸ به بالا حتی بعضی دکترها میگن ۳۸,۵ به بالا باید جدی گرفت و به دکتر مراجعه کرد و دنبال علت بود، پس نگران نباش گلم 

همه اینا رو دارم انجام میدم فقط نگران تبم هستم حالا تب سنج تا دو ساعت دیگه همسرم میخره میاره خدا کنه ...

عزیزم منم تا روز نهم حالت تهوع شدید داشتم بعد برطرف شد الآنم که مثبت شده کلا دیگه ندارم، اصلا کلا نباید به حالتها توجه کنی چون واقعا هیچ کدوم به هیچی هیچ ربطی نداره 😅😅😅

عزیزم به نظرم داری به خودت الکی استرس میدی، توی بارداری دمای بدن یکم میره بالا حتی گاهی تا یک درجه، ...

نه عزیزم تب توی سه ماه اول بارداری بسیار مهمه و باید جدی گرفته بشه که خدای نکرده اتفاقی نیافته. بازم ممنونم‌ حالا شکر خدا دارم کنترلش میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم تا روز نهم حالت تهوع شدید داشتم بعد برطرف شد الآنم که مثبت شده کلا دیگه ندارم، اصلا کلا نب ...

بله ولی من خیلی وقته توی تاپیکم اینقد اتفاقای بد دیدم که آدم نمیتونه بی خیال باشه اونم ماها که به سختی باردار شدیم انشالله که هیچ کس اتفاق بد براش نیافته. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤