2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@favali   عزیزم بیا یه خبر از خودت بده  پنجشنبه رفتی آزمایش بدی

عزیزم پنج شنبه آزمایش دادم باز گفت شنبه بده کلا شش بار ازم خون گرفتن دیگه آزمایشگاه منو شناختن😅

بتام شده

۵۱۷

توکل بخدا دعام کن به تو دلیت بگو دعام کنه 

به دکتر پیام دادم هنوز جوابی نداده که باز برم آزمایش یا نه

توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله مثبتی توکل کن بخدا پا درد کمی روز هفتم حس کردم اما باور کن هیچ علائمی ندارم فقط موعدم درد پ ...

جالبه برای من که دقیقا یکروز بعداز موعدپریودم انتقال دادن چون اندومترم بالانمیرفت و هی دارو میدادکه بالابره.منظورم اینه که زمان پریودی من قاعدتاً باید۳بهمن می‌بود که من چهارم انتقال دادم.البته پریود قبلیم که در طی یکماه دوبارشدم چون کیست کوچولو داشتم و دکترقرص دادکه پریودبشم 

منم محتاجم ب دعات🙏

عزیزم انشاالله خدا امسال مامان حسابمون کرده حتما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی ممنونم ازت. ذخیره ام ۳.۱ بوده والا روز سوم نرفتم دکتر. روز اول و هشتم و یازده رفتم که هشتا فولی ...

فکر میکردم ذخیره ۳ بالای ۲۰تا تخمک میده 

پس ذخیره منکه یکسال قبل ۱/۹بوده چندتا تخمک میده🙄🙄🙄

جالبه برای من که دقیقا یکروز بعداز موعدپریودم انتقال دادن چون اندومترم بالانمیرفت و هی دارو میدادکه ...

عزیزم منم آندمترم بالا نمیومد دیگه دکتر دید خیلی بی قراری میکنم روز ۱۸انتقال داد 

برای یکی از دوستام روز ۲۵ اون الان سه ماهشه

مهم اینه خدا بخواد خدا هم فقط خوب میخواد توکل کن بخدا

منم محتاجم ب دعات🙏

اسم نازت چیه خواهری

زهرا جان در حقت صلوات میفرستم که جوجه هات بچسبن به دلت  توکل بخدا فقط به خودش امید دارم

مرسی عزیزدلم.ممنونم.سپاس.از خدا میخوام بسلامتی نی نی رو بدنیا بیاری و زیرسایه پدرو مادرش بزرگ شد.الهی آمین

سلام ساحل جان نه گلم من یازدهم پیش دکتر تریاژ بودم که دارو گرفتم و وارد سیکل پانکچر شدم به من گفتن ن ...

سلام‌نسرین‌جونم‌خوبی‌عزیز

پس‌اونطورباشه‌برامن‌شروع‌نمیکنن

چون‌من‌۴روزه‌زدم‌واکسنمو..

خودمم‌‌یکم‌میترسم‌خدایی‌نکرده‌‌اثراتش‌روجنین‌تاثیرنزاره

ممنو‌ن‌عزیزازراهنماییت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره گلوکوفاژ هست آپو متفورمین هم  هست کاناداییه من قبلا اینو میخوردم ولی گیر نمیاد  هگزا ...

مرسی عزیزم😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شانسم خواهرام و مادرمم گرفتن سرماخوردگی  اصلا نمی‌دونم یهو از کجا پیدا شد هیچ جایی که شلوغ و د ...

آخی 😔بلا از همتون بدور باشه .ان شاالله همگیتون سلامتیتون رو زود بدست بیارین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...