2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام خانوما خداروشکر منم مثبت شدم امروز هم رفته بودم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فعلا شروین جون از ...

خدا رو هزار مرتبه شکر ..تبریک میگم عزیزم انشاءالله سالم بگیری بغلت😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا شما بعد انتقال ازمایش خون نوشته بودن برامن نموشتن اخه

بله عزیزم

واسه همه مینویسن 

تو برگه هایی که بهتون دادنو نگاه کنید شاید ندیدید اگه دفترچه هم دارید ممکنه تو دفترچتون نوشته باشن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره دیگه سوراخ سوراخ میشیم 😊من از روز ۲۰ ام باید بزنم از پنجشنبه آینده .ان شاالله انتقال پیش روتون ...

بسلامتی عزیزم همچنین برایه خودتون قربونت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دقیقا نمی دونم چه کاری انجام میده چون هم تو سیکل انتقال به من داده بود هم تو سیکل پانکچر دومم .از ما ...

اره منم برام سوالع نمیدونم برا چیه!

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه @داداشمممم   تبریک میگم باردارشدی؟ من خیلی وقت دیگه ن ...

سلام به روی ماهت آره میدیم نمیای. فدات شم بله خدا بهم لطف کرد منم مامان شدم انشالله به زودی به خودت تبریک بگم. شروع نکردی دوباره؟

شروین و سوگولی ویهان فعلا مامان شدن. از قدیمیا دیگه فعلا نه ولی انشالله به زودی مامان میشن همچنین خودت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی  منم مثل تو بتام روز ۱۴شد ۷۵ روز۱۶شد ۷۰ حالمم مثل تو خرابه

سلام عزیز دلم 

واقعا ناراحت شدم خیلی سخته عزیز دلم 

خدا ب دلت صبر بده... 

بی‌بی هم زدی شما؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ای جانممممممم قربونش برم خدا برات حفظش کنه گلم.

مرسي مامان سارا با دعاهات😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
حتما باشه حتما. اتفاقا ماست خیلییییی دوس دارم یعنی ماست میخورم حالم خوبه خوب شد گفتی اصلا به فکرم نر ...

اي جااااانم نوش جونت، بخور كه نيازي به قرص نداشته باشي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اي جااااانم نوش جونت، بخور كه نيازي به قرص نداشته باشي

ای خواهر هر چی میخورم جوابگوم نیست قرص فقط یکم بهترم میکنه دیگه سپردم به خدا مجبورم چند روز یه بار قرص بخورم وگرنه میمیرم 

فدات شم  سونو 12nt هفته و۱ روز بودم

عزیزم شما از پماد کلیندامایسین استفاده کردید؟ 

من سه چهار روز یه بار خیلییی کم ترشح سبز کم رنگ میبینم به دکترم که گفتم اینو داد گفت هر وقت دیدم استفاده کنم با اپلیکاتور هم هست واسه جنین ضرر نداره

دوستان اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید

عزیزم برا شما بعد انتقال ازمایش خون نوشته بودن برامن نموشتن اخه

ازمایش بتا؟

روز ۱۴ و ۱۶ نوشتن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای تیکرتو ت باشه منو دعام کنی اون روز منم آزمایشمه اسماشونو چی میزاری

اگه لایق بلشم‌به یاد همتون هستم

انشاالله وقتی میام‌تو تاپیک ببینم به شما دارن تبریک میگن😍

رها و رُهام اسماشونه خاله جون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دو ماه پیش 67صدم الان دیگه اومده پایین تر

ای خواهر اینقدر استرس به خودت وارد نکن اول و اخر خدا میتونه کاری کنه بقیه ی چیزا بهانه هست تازه یه جا تو سایت خوندم خانومه با ۲درصد طبیعی باردار شده بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
آقا من دعا میکنم حامله شم بیست و چهار ساعت حالت تهوع داشته باشم 🤣🤣🤣😂😂😂 انشاءالله شما هم زودی خ ...

ایشالا که زودی به راحتی و آسایش مامان میشی عزیز دلم اما اسکرین شات میگیرم از این حرفت😂😂