2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
وای تیکرتو ت باشه منو دعام کنی اون روز منم آزمایشمه اسماشونو چی میزاری

گوگلم هنک کرده بود سه بار اومد😂😂😂

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من دوشنبه یکبار خونریزی کردم صبحش و بعدش رفتم بیمارستان بهم پرولوتون زدن و شیافمم کرد ۲ تا در ر ...

ملکه جون من از شونزده هفته ده روزی یدونه زدم تازه قطع شد برام اوایل هفته ای یدونه و بعد شد ده روز. دوتا دکتر یعنی دکتر متین و دکتر اسرافیلی هر دو برام تجویز کردن من همزمان پیش هردو ویزیت شدم به تجویز دکترت اعتماد کن بنظرم خودت سرخود قطع نکن🥰

چیکا جون هم فک کنم هفتش خیلی پایین بود که دکتر اسرافیلی براش تجویز کرده بوده برای کسایی که خونریزی دارن راه درمانه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
انشالله فدات شم ممنونم. 😘😘😘😘😘😘

سارا جون قربونت برم خدا روشکر همه چیز خوب بوده و صدای قلب نی نی رو شنیدی ..تیکر بارداریت هم مبارک باشه😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره بابا  من دیگه اینقدر به دکترا بی اعتمادم که حد نداره  همین مسله چند سال میش برا منم شد ...

آره واقعا ..توکل به خدا انشاالله که خودش دستمون بگیره هوامون داشته باشه 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم عزیزم که جواب دادی توی سونو چند هفته بودید؟؟ 

فدات شم 

سونو 12nt هفته و۱ روز بودم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من همسرم مورفو صفره و dfiبالا دکتر اورولوژی رفتیم بهش زینک و ویتامین ای و ال کارنتین داده  خود ...

عزیزم‌ خواهش میکنم من همیشه واسه دوستام حوصله دارم چون خودم یه روزی پر از سوال بودم. 

دکتر اسرافیلی ویتامین سی یه روز در میون

ویتامین ای یه روز در میون

ویتامین دی

اسپریژن روزی دوتا. رویال ژلی هم گفت بگیرم که من نگرفتم دیگه

خودمن براش ال کارنتین روزی یکی هزار. سلنیوم روزی یکی.

من شنیدم سینال اف برای dfi خوبه من همسرم یه دوره زد البته قبلش آز dfi نداده بود بعدش که داد ۱۲ بود.

واسه خودمم که ویتامین ای هر روز. سی هر روز. 

اینوفولیک روزی دوتا پودر. ال آرژنین روزی دوتا. فولیک اسید۵.

امگا ۳ یه روز در میون. ماکاویت اف روزی دوتا. 

همسرمو خیلی بهش موز و آب هویج و مغزی جات دادم خودمم همه اینا رو میخوردم. هر دومون پیاده روی میکردیم. ما دیگه پیش اورولوژی نرفتیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سارا خوبی سارا الان مامای دکترم پیام داده همه داروها مو قطع کنم  من ادامه بدم یکشنبه باز ...

سلام عزیزم وا چرا اینو گفته مگه اول نگفته بود آز بده. 

من نظرم اینه آز بده توی همون آزمایشگاهی که اون دو بار دادی

سارا جون قربونت برم خدا روشکر همه چیز خوب بوده و صدای قلب نی نی رو شنیدی ..تیکر بارداریت هم مبارک با ...

قربونت برم‌مهربونم آره خدا رو شکر قلبشم میزد. فکر نکنم الان صداش رو بشه شنید ضرر داره واسه جنین فقط نشون داد که قلب تشکیل شده و میتپه. دوست خوش قلبم انشالله به زودی قسمته خودت الهی آمین. مرسی جونم

😂😂😂اخ اخ من همیشه به بچه ها میگم میگم هر دعایی کنید جز اینکه بگید حاضرم تهوع داشته باشم😂 من هفته ...

آقا من دعا میکنم حامله شم بیست و چهار ساعت حالت تهوع داشته باشم 🤣🤣🤣😂😂😂 انشاءالله شما هم زودی خوب میشی و این مرحله رو رد می‌کنی 😍😍

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه

@داداشمممم   تبریک میگم باردارشدی؟ من خیلی وقت دیگه نیومدم اینجاازخیلیا خبرندارم الان تیکرت دیدم خیلی برات خوشحال شدم خداروشکر شمانتیجه گرفتی خدابرات حفظش کنه ازبقیه خانماخبرداری؟

قربونت برم‌مهربونم آره خدا رو شکر قلبشم میزد. فکر نکنم الان صداش رو بشه شنید ضرر داره واسه جنین فقط ...

فدات شم سارا جون انشالله 🙏🙏

ملکه جون من از شونزده هفته ده روزی یدونه زدم تازه قطع شد برام اوایل هفته ای یدونه و بعد شد ده روز. د ...

ترسیدم که عوارض داشته باشه خدایی نکرده راستش نگران شدم 🥲

دکتر متین گفت هر هفته ادامه بدم تا ۲۴ بهمن پیشش نوبت دارم برم ببینم میگه ادامه یا قطع .پس فعلا میزنم تا ۲۴ ام 😉 

آنا جون از کجا میگیری پرولوتون رو؟؟؟؟

و اینکه چند روز بعد از قطع خونریزی آنوکسا و آسپیرینو شروع کردی عزیزم؟؟؟؟ به من دکتر متین گفت بعد از قطع کامل شروع کن دوباره اما خود مام میگن ۴۸ ساعت بعد از قطع دوباره اینارو شروع کن.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍