2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها اونایی که سونو nt رفتن بهشون احتمال داد جنسیت همون شد؟؟ کسی اینجا سونو نسل فردا مشهد رفته؟؟ ...

سلام عزیزم من رفتم گفت احتمال ۶۰ درصد پسره درستم بود

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم  ممنونم انشاالله دوشنبه

وای تیکرتوت باشه منو دعام کنی اون روز منم آزمایشمه

اسماشونو چی میزاری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

اسماشونو چی میزاری

عزیزم دکتر من گفت زیر هفته 16 فقط در مواقع خاص میدن وگرنه آزاد هم میدن اصلا بدون نظر پزشک استفاده ن ...

ببین من دوشنبه یکبار خونریزی کردم صبحش و بعدش رفتم بیمارستان بهم پرولوتون زدن و شیافمم کرد ۲ تا در روز گفت هفته ایی یکبار پرولوتون رو ادامه بده الانم ۲ روزه که دیگه هیچی ندیدم اصلا  . علت اینکه دکتر شما نداد چی بود؟؟؟. چرا تا جایی که تونست تجویز نکرد ؟؟؟ عوارض داره ؟؟؟؟ نزنم یعنی بهتره؟؟؟؟من الان ۱۹ هفته و ۶ روزمه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

اسماشونو چی میزاری

اسماشونو چی میزاری

اسماشونو چی میزاری

اینوفولیک این قیمت نیست من ابووست از داروخانه سرمه دان  دکتر طهماسبی توی اسلامشهر که یکی از دوس ...

من فکر کردم اونه .چقدر خوب پس ان داروخانه هم دارن 👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم خودمم میخوام بعد عید بشه تا خوب تقویت کنم خودمو ایشالله که منم مثل شما نتیجه بگیرم  ...

میگیری عزیزم خیالت راحت فقط خودت ویتامین برای خودت بگیر بخور دکترا خیلی اعتقادی ندارن حتی بهترینشون. موروفو صفر تعداد ۴ میلیون. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگیری عزیزم خیالت راحت فقط خودت ویتامین برای خودت بگیر بخور دکترا خیلی اعتقادی ندارن حتی بهترینشون. ...

من همسرم مورفو صفره و dfiبالا دکتر اورولوژی رفتیم بهش زینک و ویتامین ای و ال کارنتین داده 

خودم همه چی دارم میخورم اینوفولیک ژل رویال ابووست و پرگناکر هم خریدم ولی هنوز شروع نکردم متفورمین هم برا تخمدان میخورم 

شما به همسرتون چی داد دکتر ،دکتر ایرافیلی داد یا رفتین اورولوژیست 

ببخشین سوالاتم زیاده هروقت حوصله داشتی بگو

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
میگیری عزیزم خیالت راحت فقط خودت ویتامین برای خودت بگیر بخور دکترا خیلی اعتقادی ندارن حتی بهترینشون. ...

سلام سارا خوبی

سارا الان مامای دکترم پیام داده همه داروها مو قطع کنم 

من ادامه بدم یکشنبه باز برم آزمایش؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏