2777
2789

سلام تب شدید داره امروز شروع شد بردم دکتر بهش قرص ادم بزرگارو داده هفت سالشه الانم تبش ۳۹ونیم بود بهش دادم میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم ۶سالشه کپسول ۵۰۰ میدم ....اینا شربت ها و قرص ها همه شون آب و گچ خواهر مثل قدیم نیست هیچ تاث ...

واقعا راست میگی شربت واینا اصلا انگار اب خالیه دکتر فقط گفت انتی بیوتیک ندین اگر بعد ۵روز خوب نشد بدین اونم دوتا شیشه چون اینا بی خاصیتن

واقعا راست میگی شربت واینا اصلا انگار اب خالیه دکتر فقط گفت انتی بیوتیک ندین اگر بعد ۵روز خوب نشد بد ...

برن گمشن بابا دهن بچه سرویس میکنن کلی وزن کم میکنن بچه به حال مرگ میندازن فقط بخاطر پول ویزیت دوباره گرفتن و ...

شکستم چند قسمتش کردم دادم بهش

همون پس

اگه تا یه ساعت دیگه تبش نیومد پایین میتونی شیافش کنی. متخصص بهم گفت. یه ساعت باید مهلت بدی. شیاف کردی جواب نداد بعدش داروی خوراکی میدی و بالعکس. فقط فکر نکنم اجازه داشته باشی شیاف استامینوفن براش استفاده کنی. 

یه بار بخدا بچم تو‌تب داشت می‌سوخت بردیم دکتر می‌گفت نه اصلا تب ندارن گفتم خانومممم این بچه آتیش اصلا نای ناله کردن نداره گردن شو نمتانه بالا نگه داره بعد دو تا شربت داد ک شربت ها ی الآنم آب بخدا شربت نیست ک...یک هفته این شربت ها دادم نه تب قطع شد نه چیزی هیچی ام نمی‌خورد کلی لاغر اصلا داغون شد این بچه...یکی گفت بیخیال بچه به کشتن دادی بخدا راست میگم خودم بهش آمپول دگزا زدم نصفش...آخه تزریقات بلدم ...اینقدر حالش بد بود اصلا نفهمیدم بچم...دو ساعت بعد سوزن قشنگ بلند شد حرف زد مامان آب بده تب ش تا شب قطع شد غذا خورد...یعنی خاک بر سر اون دکتر چقدر بچه عذاب کشید