2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام گلم.ای جانم یه روزی حسرت همین روزا رو میخوردما 😊😊😊 جدی هر روز میخوری من نگران عوارضش بودم خ ...

منم اوایل فقط حالت تهوع داشتم 

بعدش دیگه قربونت شروع شد به بالا آوردن 

ایشالله مثل من نشی 😉

منم هر روز بعد از خوردن قرص عذاب وجدان میگیرم که نکنه بلایی سرشون بیاد چون دوتان فکر نکنم حالا حالاها خوب بشم 

از اونور درگیر یبوست شدیدم که میدونم بیشترش به خاطر قرصه است که میخورم 

قربونت برم فقط پر انرژی باش انشالله مامان بعدی خودتی😉😉

😭🥺🥺 اشکم دراومد دختر. 

ان شاالله بهمین زودی هر دومون خوش خبر باشیم🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

د‍وستم من الان چهار روزی میشه که حالت تهوع داغونم کرده هیچی هم آرومم نمیکنه حالا امروز دکتر برام قرص ...

دوغ ترش هم امتحان كن، من با دوغ تا آخرش رفتم. دوغ محلي و دوغ هاي ماست بندي هاخيلي خوب بود

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم اوایل فقط حالت تهوع داشتم  بعدش دیگه قربونت شروع شد به بالا آوردن  ایشالله مثل من نش ...

خدا برات حفظشون کنه. الهی آمین.

انشالله همین روزا تموم میشه. یبوسته از قرصه هست خیلی دیدم میگن. انشالله این روزا تموم میشه و سلامت بغلشون میکنی 😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوغ ترش هم امتحان كن، من با دوغ تا آخرش رفتم. دوغ محلي و دوغ هاي ماست بندي هاخيلي خوب بود

حتما باشه حتما. اتفاقا ماست خیلییییی دوس دارم یعنی ماست میخورم حالم خوبه خوب شد گفتی اصلا به فکرم نرسید خدا خیرت بده

ای جانممممممم قربونش برم خدا برات حفظش کنه گلم.

سارا جان دکترت موقع انتقال قرص پردنیزولون رو واست قطع کرد بعد دوباره شروع کرد یا اصلا قطع نکرد؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سارا جان دکترت موقع انتقال قرص پردنیزولون رو واست قطع کرد بعد دوباره شروع کرد یا اصلا قطع نکرد؟؟

نه عزیزم اصلا قطع نکرد حتی بهش گفتم گفت اصلا قطع نکنم

😭🥺🥺 اشکم دراومد دختر.  ان شاالله بهمین زودی هر دومون خوش خبر باشیم🤩

عزیزم...😘😘😘انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خانوما کسی میدونه هزینه پانکچر بیمارستان مادر یزد چقده؟

سلام برج ۹ از روی دفترچه ی تامین اجتماعی ۳م

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
ممنون عزیزم اخه میگن تداخل داره باید فاصله باشه

دکترم بمن چیزی نگفت راجع به تداخلش ولی من دوساعت دوساعت وونیم فاصله انداختم بین امگا و انوکسا نمیدونم کافیه یا نه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزمیشه بگی هزینه انتقال چقد شده تو مرکز مشتاق؟ماه بعدی باید برم من برا انتقال ان شالله

عزيزم براانتقال ٥تومن گرفتن ولي فك كنم جديدا اگه تامين اجتماعي بيمه باشي بهت برش ميگردونن