2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
عزیزم نترس با سرفه و عطسه چیزی نمیشه حتی اینجا قبلا دوستی داشتم روزای اول انتقال کرونا گرفتن بستری ش ...

خداروشکر

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
به به حسابی تبریک عزیزم❤️😍😍 اینو دکترت مشخص میکنه عزیزم که ازمایش بدی یا نه

خیلی ممنونم عزیزم.💓💙  شنبه بهش زنگ میزنم ببینم چی می گن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه  ان شالله صحیح و سالم بغلش کنی بتات بالاس لازم‌نیست تکرار کنی فک کنم البته

قربونت برم. مرسی عزیزم 💚

خودمم همین فکرو کردم، نمی دونم

ای خدا چقد خوشحالم برات بازم تبریک میگم. والا زنگ بزن ببین دکترت چی میگه. اما به نظرم شنبه میتونی بر ...

فدات عزیز دلم. ممنونم عزیزم😘 .  جدی؟ من فکر کردم دو هفته بعد باید برم یهو. آخه اومدم شهرستان. نمی دونم پس شنبه زنگ بزنم ببینم چی می گن دکتر.

حس میکنم‌اصلا براشون مهم‌نیست دیروز پریناتولوژ گفت اینو سرکلاژ نکن ببین چطور میشه اگر اتفاقی افتاد د ...

ای بابا

واقعا جای تاسف داره خیلی راحت از کنار همه چیز میگذرن

ان شاء الله بخیر میگذره نگران نباش عزیزم

توکل بر خدا 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزدلم تبریک میگم نه نیاز به تکرار نیست دیگ گلم خداروشکر روند رشدش خوب بوده

خیلی ممنونم عزیزم 💙💚

آهان چون دو جای مختلف بتا دادم گفتم شاید لازمه

خدا براتون نگهش داره منم دیروز انتقال دادم میشه بگید چه کارهایی انجام دادید؟

ممنون عزیزم من کار خاصی انجام ندادم فقط شیافت ۱۲ساعتی ۱و روزی ۱دونه فموبرا داشتم اما خونه ی مامانم بودم نمیگذاست کاری بکنم همه چی هم میخوردم ادویه هم چند روز اول مامانم فقط زردچوبه خالی استفاده میکرد انشالله شما هم مثبت بشین و تمام کسانی که منتظر بچه هستن خدا دامنشونو سبز کنه از منم خودش نگهدارش باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
ساراجونم تیکرت مبارک باشه😍😍😍😍 الهی بسلامتی به اخر برسه و جوجتو بغل کنی

مرسی قربونت برم الهی آمین. انشالله هممون به سلامتی زایمان کنیم 😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات عزیز دلم. ممنونم عزیزم😘 .  جدی؟ من فکر کردم دو هفته بعد باید برم یهو. آخه اومدم شهرستان. ...

آره زنگ بزن دکتر عزیزم هر دکتری یه جوره مال من سه روز بعد آزمایش دوم رفتم گفت ساک رو ببینه و خیالش راحت بشه بعد ۱۰ روز بعدش برم واسه قلب و کم کردن داروها. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره زنگ بزن دکتر عزیزم هر دکتری یه جوره مال من سه روز بعد آزمایش دوم رفتم گفت ساک رو ببینه و خیالش ر ...

مرسی مهربونم 

گفت شنبه زنگ بزنم بتا رو بگم. ببینم نظرش چیه پس

سلام خانوما خداروشکر منم مثبت شدم امروز هم رفته بودم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فعلا شروین جون از ...

به به مبارکه عزیزم خداروشکر

امروز چند هفته بودی؟

قلب هم دیدی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنونم من درد اذیت کننده ندارم ببین در حد یه لحظه اس یه دفعه ممکنه یکم تیر بکشه همین خودم به خو ...

بارداری دیگه بلاخره رحمت داره جا باز میکنه معلومه که گاهی تیر میکشه و طبیعیه عزیزم نگران نباش