2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
شیاف داری هنوز؟! اگر آره که آمپول رو قطع کن دیگه همون خودش کافیه من کلا گاهی حالت پریودی و کمردرد د ...

ممنون عزیزم دو تا شیاف هنوز دارم که گفت هجده هفته هم سرویکست خوب باشع اونا رو هم قطع میکنم

مننون از راهنماییت 

حالا دیگه یدونرو هم بروز در میون میکنم تا قطعش کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منم یادمه همینجوری میشدماینقدر درد داشتم میگفتم الان میشم بعد یه هفته خسته شدم یه عالمه طناب زدم ...

اره منم خیلی خسته شدم هفته بعد هم‌میخام برم‌جایی همش میگم کاش این هفته بشم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مرسی عزیزم من اهوازم دکتر دیباوندم نمیدونم چه کار کنم از الان استرس دارم دوباره منفی بشم سری اول علا ...

برات امكانش نيست بياي تهران؟

به نظرم خودت آزمايش ايمني و انعقادي رو بده و اگر ميتوني براي يه ويزيت از دكتر ايمني بيا تهران. اگرم نميتوني اونجا باز تحقيق كن آيا دكترهاي ديگه هم با دكتر شما هم نظر هستن.

ببین دکتر من به شدت محتاطه، اول انتقال دو هفته استراحت برام نوشت   من گفتم نمیتونم بمونم دو هف ...

ايشالله كه مشكلي نيست و تا آخرش به سلامتي ميگذره. منم تو محيط كار به كسي نگفتم از طرفي هم شغلم برام خيلي اهميت داره و به اين راحتي نميخوام از دستش بدم.عزيزم شما با كدوم دكتر بودين؟

اره منم خیلی خسته شدم هفته بعد هم‌میخام برم‌جایی همش میگم کاش این هفته بشم 

ورزش کن برو پیاده روی و طناب بزن میشی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یببخشید خیلی میپرسم عزیزم انسولین چند واحد؟ کنترل شد؟ من 4 واحد دارم میزنم با قند 106

خواهش میکنم.من با۴واحد شروع کردم الان ۲۰واحد لومیر میزنم.بارداری که پیش میره ناخواسته قندتم میره بالاتر.زیر نظر دکترغدد باش.۱دستگاه تست قند خونگی هم بگیر چندروز۱بار قندتو باهاش چک کن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مشکل اینجاست من حتی کار شوهرمم قبول ندارم چه برسه غریبه🤕🤕😂😂😂

مامانم دیشب داشت دعوا میکرد سر همین بیخیال باش نمیشه مردم طبق قانون تو باشن  😀😀 یکم بیخیال باش در هر صورت همچی میگذره

خدایا شکرت

سلام خانمایی که هماتوم دارین لکه بینی دارین شیاف واژینال میزارین یا نه من از اول ای وی اف واژینال میذاشتم تا الان که هفته ۱۴ هستم دکتر میگ واژینال تاثیرش بیشتر حالا نمیدونم لکه دارم مقعدی بزارم یان شما که هماتوم داشتین چیکار کردین لطفا جواب بدین

کیفیت جنینت چطور بود چند تا انتقال دادی . والا منم رعایت کردم جنین عالی رحمم هم مشکل نداره نمیدونم چ ...

كيفيت ١ و ٢ بود. 

منم همه تلاشم رو كردم اما نشد. 

ديگه خدا نخواست و من با اي وي اف خداحافظي كردم🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
بچه هایه سوال دیگه من خراش باهیسترو دادم ماه قبل .ولی دکترم گفت پنجشنبه یه خراش کوچیک میدم بعد پی آر ...

بدجوری دلم میگه شما این سری مثبتی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بدجوری دلم میگه شما این سری مثبتی

وای خدا از دهنت بشنوه😭😭😭😭همه خواب دیدن خودمم دلم روشنه میدونم بالاخره خدامیخواد پاداش صبوری و درد هاموبده.ازخدا میخوام هیچ زنی این روزای انتظار روتجربه نکنه مگر برای انتظار زایمانش😍😍