2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

مبارک باشه قدم گل پسرت عزیزم ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوستم شهر غریب بود شیر به شیر بچه اورد پرستار گرفته بود بیمارستان جایی بسپر ۳ روز در هفته یکی بیا ...

مشکل اینجاست من حتی کار شوهرمم قبول ندارم چه برسه غریبه🤕🤕😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
میدونم گلی میگم دوهفته اخر دیگه اوج سختی بارداری میشه😂😂😂خواستم دلداری بدم که به خودت بیشتر برسی م ...

سلام چیکا جون خوبی نی نی ها خوبن عزیزم من دیشب فشارم بالا بود ۱۴ بعد سر گیجه شدید داشتم ازمایش دفع پروتئین دادم خوب بود بعد می خواستن اورژانس بستریم کنن ولی یه دکتر زنان گفت نه بستری نشو الکی با مسئولیت خودم مرخص شدم بعد الان من هنوز سرگیجه رو دارم ولی سردرد رو نه ان اس تی هم خوب بود به نظرت سرگیجه ام از چیه شما فشارت بالا بود اینجوری بودی

تا کی ؟شیاف ؟شما هپارین اینا هم داشتین ؟تا چه وقت  

امپول تا ۱۰ هفته شیاف تا ۲۱ هفته سه تایی میذاشتم بعدش گفت یدونش کن‌تا یک هفته و بعدشم قطع کن اما من تا ۲۸ هفته گذاشتم بعدشم هرموقع درد داشتم میذاشتم. دکترم گفت از یه هفته ای به بعد دیگه شیاف هیچ تاثیری نداره اما اون بار روانی که داره مادر فکر میکنه دردش با شیاف کم میشه در صورتی که هیچ فایده ای نداره. من‌انوکسا داشتم از هفته ۶ تا ۲۱ قطع کرد دکترم بخاطر خونریزی بعدش دوباره شروع کرد تا اخر بارداری

خداياشكرت....❤️ 
میدونم گلی میگم دوهفته اخر دیگه اوج سختی بارداری میشه😂😂😂خواستم دلداری بدم که به خودت بیشتر برسی م ...

🥲🥲🥲🥲دلداری ندههههه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستای نازنینم نشد پيامای محبت آمیز و دعاهای قشنگتونو جواب بدم خدا خیلی به من و پسرم رحم کرد ...

خداروشکر عزیزم

چشمت روشن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام چیکا جون خوبی نی نی ها خوبن عزیزم من دیشب فشارم بالا بود ۱۴ بعد سر گیجه شدید داشتم ازمایش دفع پ ...

سلام عزیزدلم فداتشم خوبن دست‌بوسن. اخی الهی اره من سنگینی سر و‌سرگیجه داشتم. ببین نگران نباش ماست و کدو‌بخور تا جایی که میتونی اصلا نمک‌نخور من کلا غذام بی نمک بود اصلا نمک‌ نمیزدم شیرینی کم میخوردم . حواست به ورم دست و پاها و صورتت باشه‌.یک روز در میان فشارتو‌چک کن تا جایی که میتونی اب بخور. هفته چندی گلی؟

خداياشكرت....❤️ 
هیچی زندگیتو بکن دست به دعا باش که ایشالا بعده مثبتیت هم بی علامت بمونی مثل من بیچاره نشی 😍😍

چشم عزیزم انشاءالله حامله بشم تعوع هاشم به جون میخرم اشکال نداره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزدلم فداتشم خوبن دست‌بوسن. اخی الهی اره من سنگینی سر و‌سرگیجه داشتم. ببین نگران نباش ماست و ...

مرسی عزیز دلم هفته ۳۱ هستم مال شما چند بود دیروز دوتا بیمارستان رفتم بیمارستان اولی کلی ترسوند منو بعد ارجاع داد به بیمارستان رسول اکرم اونجام پر کرونایی

قربونت عزيزم حرفاي شما مامانا ما رو دلگرم ميكنه عزيزم شما تصميم داري ايشالله به سلامتي تا آخر سرهكا ...

ببین دکتر من به شدت محتاطه، اول انتقال دو هفته استراحت برام نوشت  من گفتم نمیتونم بمونم دو هفته، گفت باشه یه هفته نرو  منم اصلا نمیخواستم شرکت بفهمه برای همین بعد سه روز رفتم! ولی الان اصلا نمیگه نرو، حتی من جفتم تو غربال اول پایین بود دوباره برای کار ازش پرسیدم اوکی داد. برای همین من فعلا تا جایی که بتونم میخوام برم مخصوصا که دل بستم به حقوق 9 ماه مرخصی، برای همین باید تا آخرش برم، شاید یه ماه آخر رو از مرخصی ایم استفاده کنم

نمیدونم بخدا گیج شدم از اینور این حرفارو به خودم میزنم ازاونورم باز میشینم غصه میخورم آخه بدنه من عل ...

میدونم چی میگی، اون 14 روز واقعا دیر میگذره با همه این فکر ها و استرس ها و ...

ببین اگی میتونی سرت رو به یه چی گرم کن که کمتر تمرکز بذاری رو این قضیه، یه کاری که دوست داری حواست رو هم پرت کنه. کتاب خوندن، سریال دیدن، به دوستات زنگ بزن صحبت کن و ... هر چی بیشتر فکرت بیکار بمونه استرست بالاتر میره سخت تر میگذره